Přeskočit na obsah

vývar ze zeleniny nebo masa

  • Autor: Marcela Jílková

    Dobrý den, měla bych dotaz ohledně vývarů. Kuchařka teď byla na vaření v Makru a tam pro zvýraznění chuti přidávají vývary. Je možné z hlediska hygieny, uvařit vývaru větší množství a pak ho zamrazit na jednotlivé porce?
    Děláte to v některé kuchyni? Děkuji

  • Autor: Šárka Macečková

    Dobrý den, s mou zkušeností s hygienou nezamrazuji nic – vyjímečně naporcované maso, pokud se mi odhlásí hodně žáků.

  • Autor: Zuzana Kohoutová

    Dobrý den, máme dobrou zkušenost s masovými vývary dělané v konvektomatu s programem na noční vaření. Před odchode domů připravíme do gastrošky vodu maso,zeleninu a koření. Dáme do konvektomatu spustíme program noční vaření a vaříme až do druhého dne. Vývar je chutný maso krásně měkké a zelenina je na skus. Kromě přídavku vody nedáváme už žádné suché směsi. Jenom ještě zeleninu a nějakou zavářku.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se