vývařovna versus výdejna
Kařdá vedoucí nebo ředitelka, která má vývařovnu nebo výdejnu ví, že nárok na počet praconíků a výše mzdových prostředků se dle krajských normativů jen velmi málo liší ve vývařovně od výdejny. Když je výdejna pod vedením školy nebo jídelny kde je i vývařovna o počtu pracovníků,jejich pracovní náplni i mzdách na různých pracovištích rozhoduje jeden vedoucí. Ale běda, když vývařovna a výdejna vstoupí do dodavatelsko-odběratelského vztahu. Kdo rozhodne, které činnosti je povinna provádět vývařovna a které výdejna??? Za téměř stejné peníze a při téměř shodném počtu zaměstnanců.
PROSÍM vedoucí a ředitelky vývařoven a výdejen o informaci, jak se dělí u nich činnosti v jednotlivých typech stravovacího zařízení. Zda se provádí přejímka předávaných jídel, kdo vede evidenci strávníků, kdo krájí malým strávníkům knedlíky a maso, kdo zodpovídá za teplotu a hygienickou nezávadnost jídel a nádob, kdo tyto přepravní nádoby umývá a podobně. děkuji za Váš názor i informace.
vývařovna versus výdejna
Autor: vrbička
vývařovna versus výdejna
Kařdá vedoucí nebo ředitelka, která má vývařovnu nebo výdejnu ví, že nárok na počet praconíků a výše mzdových prostředků se dle krajských normativů jen velmi málo liší ve vývařovně od výdejny. Když je výdejna pod vedením školy nebo jídelny kde je i vývařovna o počtu pracovníků,jejich pracovní náplni i mzdách na různých pracovištích rozhoduje jeden vedoucí. Ale běda, když vývařovna a výdejna vstoupí do dodavatelsko-odběratelského vztahu. Kdo rozhodne, které činnosti je povinna provádět vývařovna a které výdejna??? Za téměř stejné peníze a při téměř shodném počtu zaměstnanců.
PROSÍM vedoucí a ředitelky vývařoven a výdejen o informaci, jak se dělí u nich činnosti v jednotlivých typech stravovacího zařízení. Zda se provádí přejímka předávaných jídel, kdo vede evidenci strávníků, kdo krájí malým strávníkům knedlíky a maso, kdo zodpovídá za teplotu a hygienickou nezávadnost jídel a nádob, kdo tyto přepravní nádoby umývá a podobně. děkuji za Váš názor i informace.