Dobrý den prosím o radu, jsme malá jídelna. Jak mám správně postupovat, když chci uvařit kvalitní vývar který si založím ráno a táhnou ho celý den pak chladím ve vodní lázni ,přes noc uchovám v lednici a druhý den použijí. Jak to mám popsat ? na hrnec ? nebo mám mít speciální nádobu? Moc děkuji za odpověď s pozdravem M.
Stačí popsat v HACCP, popiska na pokličce u hrnce bude už jen „značka kvality“ navíc. Předpokládám, že vývar nebudete uchovávat déle než do následujícího dne.
Dobrý den, Prosím více informací, Chtěla bych taky takto postupovat, ale šokr nemáme. Je to tedy v pořádku chladit ve vodní lázni.? Měřím teplotu než dám polévku do lednice? To všechno zavést do HACCAPu? Děkuji za info
Vývary
Autor: Martina Vaňková
Dobrý den prosím o radu, jsme malá jídelna. Jak mám správně postupovat, když chci uvařit kvalitní vývar který si založím ráno a táhnou ho celý den pak chladím ve vodní lázni ,přes noc uchovám v lednici a druhý den použijí. Jak to mám popsat ? na hrnec ? nebo mám mít speciální nádobu? Moc děkuji za odpověď s pozdravem M.
Autor: Renáta Černá
Stačí popsat v HACCP, popiska na pokličce u hrnce bude už jen „značka kvality“ navíc. Předpokládám, že vývar nebudete uchovávat déle než do následujícího dne.
Autor: Jana Daruová
Dobrý den, Prosím více informací, Chtěla bych taky takto postupovat, ale šokr nemáme. Je to tedy v pořádku chladit ve vodní lázni.? Měřím teplotu než dám polévku do lednice? To všechno zavést do HACCAPu? Děkuji za info