Přeskočit na obsah

vývary

  • Autor: dadka

    vývary
    Chtěla bych se zeptat, jestli používate ve školních jídelnách na dochucení jídel vývary, bujony a jaké. Bylo mi naznačeno, že by chtěly, abych nepoužívala žádné vývary (hovězí, slepičí,…), ale nevím, jak bych měla polévky a jiné jídla dochutit vzhledem k finančním možnostem. A to podotýkám, že se vždy najde někdo, komu pořád něco nechutná. Dík

    • Autor: AjaK

      Re: vývary
      Používáme, ale opravdu jen na dotažení jídla,jsme ústav s dětmi od 3 let do 36let.Malým odeberu před dochucením vývaru.Beru také vegetu bez glutamátu ale opravdu dáváme malinko.Hezký den.

    • Autor: JanaF.

      Re: vývary
      Nebereme vůbec. Dochucujeme vegetou bez glutamanu. Používáme většinou kuřecí droby, sem tam hovězí ,vepřové. Více zeleniny, mraženou petrželku. Vývary jsou výborné.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se