Přeskočit na obsah

Zařazení surovin a jiné do SK

  • Autor: Evik

    Zařazení surovin a jiné do SK
    Dobrý den, mám problém jak zařadit a pod jakým koef. moučníkové směsi(obsahují většinou cukr), oplatky a hotové(koupené) cukrářské a pekárenské výrobky. Děkuji za případné odpovědi a rady.

    • Autor: Jíťa

      Re: Zařazení surovin a jiné do SK
      Dobrý den,děvčata poraďte,používáte někdo nové výrobky od Vitany-bramborové těsto s cizrnou,jogurtovník s cizrnou atd.? Dal by se s tím vylepšit spotř.koš ohledně luštěnin,obsah je tak kolem 12% cizrnové mouky.Jak to zadáváte do programu,aby Vám to do spotřeby luštěnin šlo? Mám VIS,dalo by se to zadat do koeficietu a číslo suroviny zadat nějakou luštěninu? Děláte to někdo? Děkuji za případnou odpověď.

      • Autor: radka

        Re: Zařazení surovin a jiné do SK
        Zavolej 493531567.

      • Autor: eva 2

        Re: Zařazení surovin a jiné do SK
        založím novou skladovou kartu a jednotlivé suroviny podle obsahu rozčlením / luštěniny 12% a další podle uvedení obsahu a složení od výrobce
        nejhorší je první založení do skladu, ale potom je to paráda a uspoří mi to hodně času
        navíc mám každý den přehled o spotřebním koši

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se