Přeskočit na obsah

zařazování surovin

  • Autor: Evne

    zařazování surovin
    Prosila bych zkušené kolegyně o radu -zápis do skladové karty VIS
    jogurt 150g- MJ kus, jak má být správný zápis?
    kompot 3/1 – MJ kus, pevný podíl 2400g -jak má být správný zápis?

    Když jsem si přečetla článek z18.1.2021 paní Packové jsem úplně mimo . Myslíte že je to dobře – kopíruji

    ve ŠJ bylo vydáno 8 ks svazků ředkviček, zápis ve spotřebním koši vypadal takto:
    ředkvičky 200 g ks 18,00 kg 18 000 g koeficient 1

    Správný zápis měl být:
    ředkvičky 200 g ks 36,00 kg 3 600 g koeficient 1
    Můžete pomoci? DĚKUJI

    • Autor: Evne

      Tak tedy jinak, vidím, že po načtení příspěvku se stal dotaz velmi nepřehledný.
      Jak zařadit v programu VIS například jogurt kusový 150g , aby se dobře převedla gramáž.
      Nebo kusový kompot s pevným podílem 2400g.Poradíte prosím?

    • Autor: Nikola

      jogurt si zařadíte
      Název : jogurt 150g
      MJ skladová: ks
      koeficient: 0,15
      MJ plán: kg
      pro spotřební koš
      1000 do MV s koef 1

      kompot
      Název : kompot 3600g
      MJ skladová: ks
      koeficient 2,4 (pevný podíl ovoce)
      MJ plán: kg
      pro spotřební koš 1000 do OV s koef 1.42

    • Autor: Nikola

      jogurt si zařadíte
      Název : jogurt 150g,
      MJ skladová: ks,
      koeficient: 0,15,
      MJ plán: kg,
      pro spotřební koš,
      1000 do MV s koef 1.

      kompot
      Název : kompot 3600g,
      MJ skladová: ks,
      koeficient 2,4 (pevný podíl ovoce),
      MJ plán: kg,
      pro spotřební koš 1000 do OV s koef 1.42,

    • Autor: Evne

      Děkuji moc

    • Autor: tyntysek

      Prosím kolegyně používající program p. Vavrušky. Jak zadáte do skladové karty. Zakysanou smetanu v množství kyblíku 5kg 16%.děkuji

    • Autor: Dita

      Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kam zařadit kokosové mléko.
      Děkuji

    • Autor: Martina

      Dobrý den, mohl by se poměrem zařadit „Venkovská sirup“ s 53% ovocné šťávy (dle etikety) do ovoce? Děkuji

  • Autor: Iveta Kratochvílová

    Dobrý den. Chci se zeptat, kam skutečně zařadit tradiční máslo (dříve pomazánkové). Dle Rádce školních jídelen 2 patří do tuků. Ovšem na veřejnosti se objevují informace, že patří do mléčných výrobků. Jedná se nám o to, abychom si zbytečně nezvyšovali spotřebu tuků. Děkuji za odpověď.
    I. Kratochvílová, SOŠ a SOU Sušice.

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se