zařazování surovin
Prosila bych zkušené kolegyně o radu -zápis do skladové karty VIS
jogurt 150g- MJ kus, jak má být správný zápis?
kompot 3/1 – MJ kus, pevný podíl 2400g -jak má být správný zápis?
Když jsem si přečetla článek z18.1.2021 paní Packové jsem úplně mimo . Myslíte že je to dobře – kopíruji
ve ŠJ bylo vydáno 8 ks svazků ředkviček, zápis ve spotřebním koši vypadal takto:
ředkvičky 200 g ks 18,00 kg 18 000 g koeficient 1
Správný zápis měl být:
ředkvičky 200 g ks 36,00 kg 3 600 g koeficient 1
Můžete pomoci? DĚKUJI
Tak tedy jinak, vidím, že po načtení příspěvku se stal dotaz velmi nepřehledný.
Jak zařadit v programu VIS například jogurt kusový 150g , aby se dobře převedla gramáž.
Nebo kusový kompot s pevným podílem 2400g.Poradíte prosím?
Dobrý den. Chci se zeptat, kam skutečně zařadit tradiční máslo (dříve pomazánkové). Dle Rádce školních jídelen 2 patří do tuků. Ovšem na veřejnosti se objevují informace, že patří do mléčných výrobků. Jedná se nám o to, abychom si zbytečně nezvyšovali spotřebu tuků. Děkuji za odpověď.
I. Kratochvílová, SOŠ a SOU Sušice.
zařazování surovin
Autor: Evne
zařazování surovin
Prosila bych zkušené kolegyně o radu -zápis do skladové karty VIS
jogurt 150g- MJ kus, jak má být správný zápis?
kompot 3/1 – MJ kus, pevný podíl 2400g -jak má být správný zápis?
Když jsem si přečetla článek z18.1.2021 paní Packové jsem úplně mimo . Myslíte že je to dobře – kopíruji
ve ŠJ bylo vydáno 8 ks svazků ředkviček, zápis ve spotřebním koši vypadal takto:
ředkvičky 200 g ks 18,00 kg 18 000 g koeficient 1
Správný zápis měl být:
ředkvičky 200 g ks 36,00 kg 3 600 g koeficient 1
Můžete pomoci? DĚKUJI
Autor: Evne
Tak tedy jinak, vidím, že po načtení příspěvku se stal dotaz velmi nepřehledný.
Jak zařadit v programu VIS například jogurt kusový 150g , aby se dobře převedla gramáž.
Nebo kusový kompot s pevným podílem 2400g.Poradíte prosím?
Autor: Nikola
jogurt si zařadíte
Název : jogurt 150g
MJ skladová: ks
koeficient: 0,15
MJ plán: kg
pro spotřební koš
1000 do MV s koef 1
kompot
Název : kompot 3600g
MJ skladová: ks
koeficient 2,4 (pevný podíl ovoce)
MJ plán: kg
pro spotřební koš 1000 do OV s koef 1.42
Autor: Nikola
jogurt si zařadíte
Název : jogurt 150g,
MJ skladová: ks,
koeficient: 0,15,
MJ plán: kg,
pro spotřební koš,
1000 do MV s koef 1.
kompot
Název : kompot 3600g,
MJ skladová: ks,
koeficient 2,4 (pevný podíl ovoce),
MJ plán: kg,
pro spotřební koš 1000 do OV s koef 1.42,
Autor: Evne
Děkuji moc
Autor: tyntysek
Prosím kolegyně používající program p. Vavrušky. Jak zadáte do skladové karty. Zakysanou smetanu v množství kyblíku 5kg 16%.děkuji
Autor: Dita
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kam zařadit kokosové mléko.
Děkuji
Autor: Radek
Kokosový nápoj si zařaďte jako ostatní
Autor: Martina
Dobrý den, mohl by se poměrem zařadit „Venkovská sirup“ s 53% ovocné šťávy (dle etikety) do ovoce? Děkuji
Autor: Iveta Kratochvílová
Dobrý den. Chci se zeptat, kam skutečně zařadit tradiční máslo (dříve pomazánkové). Dle Rádce školních jídelen 2 patří do tuků. Ovšem na veřejnosti se objevují informace, že patří do mléčných výrobků. Jedná se nám o to, abychom si zbytečně nezvyšovali spotřebu tuků. Děkuji za odpověď.
I. Kratochvílová, SOŠ a SOU Sušice.