Přeskočit na obsah

Zbruf se sýrem

  • Autor: Tereza

    Zbruf se sýrem
    Zdravím všechny! Mám malou prosbu, velice nám chutná zbruf se sýrem ( v jídelnách či restauracích).Ale bohužel, pokud se pokusím jej vytvořit doma, nikdy to není ,,ono“. Existuje nějaký speciální fígl, nebo přísada, která dělá zbruf zbrufem? Velice děkuji za případné odpovědi a třikrát hurá tomu, kdo by byl tak ochotný a odpověděl mi na e-mail.
    T. Matějková

    • Autor: Anonymní

      Re: Zbruf se sýrem
      Nevím, jak moc je dostupná má e-mailová adresa. Tady je- pro jistotu : terezamatejkova@seznam.cz

      • Autor: Anonymní

        Re: Zbruf se sýrem
        Terezo,hned jak přijdu v pondělí do práce,zeptám se našeho šéfkuchaře a on mi to tajemství rád pro Vás prozradí. Ale myslím, že se Vám sejde mnoho receptů,takže bude z čeho vybírat.

        • Autor: Anonymní

          Re: Zbruf se sýrem
          Vepřové maso-plec, olej, cibule, sůl,(kmín-je v receptuře, snad bych dala drcený,ale my ho nepoužíváme), mletá paprika, rajčatový protlak, hladká mouka, česnek/česneková pasta- to je v receptuře, my navíc přidáváme kečup a sterilované lečo-tím je to „mokřejší“a jemnější. Maso namelete nahrubo, na oleji cibulka do růžova, přidáte maso – opražíte, podlijete a dusíte do poloměkka, vydusíte na tuk a potom zaprášíte moukou znovu podlejete, přidáte protlak a kečup a lečo a koření včetně česneku a dodusíte… Na vyhřátý talíř dáte špagety-uprostřed „důlek“ do důlku směs a zasypete strouhaným sýrem. Ať se dílo vydaří a dobrou chuť.

          • Autor: Eva

            Re: Zbruf se sýrem
            Děkujeme, za výborný tip.

          • Autor: Eva

            Re: Zbruf se sýrem
            Děkujeme, za výborný tip.

          • Autor: Anonymní

            Re: Zbruf se sýrem
            a ještě jsem zapomněla na sojovou omáčku !!!!!

          • Autor: Tereza

            Re: Zbruf se sýrem
            Děkuji mnohokrát, dnes se na zbruf vrhnu. Doufám, že to dopadne úspěšně!

    • Autor: Anonymní

      Re: Zbruf se sýrem
      Nevím, jak moc je dostupná má e-mailová adresa. Tady je- pro jistotu : terezamatejkova@seznam.cz

      • Autor: Anonymní

        Re: Zbruf se sýrem
        Terezo,hned jak přijdu v pondělí do práce,zeptám se našeho šéfkuchaře a on mi to tajemství rád pro Vás prozradí. Ale myslím, že se Vám sejde mnoho receptů,takže bude z čeho vybírat.

        • Autor: Anonymní

          Re: Zbruf se sýrem
          Vepřové maso-plec, olej, cibule, sůl,(kmín-je v receptuře, snad bych dala drcený,ale my ho nepoužíváme), mletá paprika, rajčatový protlak, hladká mouka, česnek/česneková pasta- to je v receptuře, my navíc přidáváme kečup a sterilované lečo-tím je to „mokřejší“a jemnější. Maso namelete nahrubo, na oleji cibulka do růžova, přidáte maso – opražíte, podlijete a dusíte do poloměkka, vydusíte na tuk a potom zaprášíte moukou znovu podlejete, přidáte protlak a kečup a lečo a koření včetně česneku a dodusíte… Na vyhřátý talíř dáte špagety-uprostřed „důlek“ do důlku směs a zasypete strouhaným sýrem. Ať se dílo vydaří a dobrou chuť.

          • Autor: Eva

            Re: Zbruf se sýrem
            Děkujeme, za výborný tip.

          • Autor: Eva

            Re: Zbruf se sýrem
            Děkujeme, za výborný tip.

          • Autor: Anonymní

            Re: Zbruf se sýrem
            a ještě jsem zapomněla na sojovou omáčku !!!!!

          • Autor: Tereza

            Re: Zbruf se sýrem
            Děkuji mnohokrát, dnes se na zbruf vrhnu. Doufám, že to dopadne úspěšně!

    • Autor: Anonymní

      Re: Zbruf se sýrem
      Nevím, jak moc je dostupná má e-mailová adresa. Tady je- pro jistotu : terezamatejkova@seznam.cz

      • Autor: Anonymní

        Re: Zbruf se sýrem
        Terezo,hned jak přijdu v pondělí do práce,zeptám se našeho šéfkuchaře a on mi to tajemství rád pro Vás prozradí. Ale myslím, že se Vám sejde mnoho receptů,takže bude z čeho vybírat.

        • Autor: Anonymní

          Re: Zbruf se sýrem
          Vepřové maso-plec, olej, cibule, sůl,(kmín-je v receptuře, snad bych dala drcený,ale my ho nepoužíváme), mletá paprika, rajčatový protlak, hladká mouka, česnek/česneková pasta- to je v receptuře, my navíc přidáváme kečup a sterilované lečo-tím je to „mokřejší“a jemnější. Maso namelete nahrubo, na oleji cibulka do růžova, přidáte maso – opražíte, podlijete a dusíte do poloměkka, vydusíte na tuk a potom zaprášíte moukou znovu podlejete, přidáte protlak a kečup a lečo a koření včetně česneku a dodusíte… Na vyhřátý talíř dáte špagety-uprostřed „důlek“ do důlku směs a zasypete strouhaným sýrem. Ať se dílo vydaří a dobrou chuť.

          • Autor: Eva

            Re: Zbruf se sýrem
            Děkujeme, za výborný tip.

          • Autor: Eva

            Re: Zbruf se sýrem
            Děkujeme, za výborný tip.

          • Autor: Anonymní

            Re: Zbruf se sýrem
            a ještě jsem zapomněla na sojovou omáčku !!!!!

          • Autor: Tereza

            Re: Zbruf se sýrem
            Děkuji mnohokrát, dnes se na zbruf vrhnu. Doufám, že to dopadne úspěšně!

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se