Zbruf se sýrem
Zdravím všechny! Mám malou prosbu, velice nám chutná zbruf se sýrem ( v jídelnách či restauracích).Ale bohužel, pokud se pokusím jej vytvořit doma, nikdy to není ,,ono“. Existuje nějaký speciální fígl, nebo přísada, která dělá zbruf zbrufem? Velice děkuji za případné odpovědi a třikrát hurá tomu, kdo by byl tak ochotný a odpověděl mi na e-mail.
T. Matějková
Re: Zbruf se sýrem
Terezo,hned jak přijdu v pondělí do práce,zeptám se našeho šéfkuchaře a on mi to tajemství rád pro Vás prozradí. Ale myslím, že se Vám sejde mnoho receptů,takže bude z čeho vybírat.
Re: Zbruf se sýrem
Vepřové maso-plec, olej, cibule, sůl,(kmín-je v receptuře, snad bych dala drcený,ale my ho nepoužíváme), mletá paprika, rajčatový protlak, hladká mouka, česnek/česneková pasta- to je v receptuře, my navíc přidáváme kečup a sterilované lečo-tím je to „mokřejší“a jemnější. Maso namelete nahrubo, na oleji cibulka do růžova, přidáte maso – opražíte, podlijete a dusíte do poloměkka, vydusíte na tuk a potom zaprášíte moukou znovu podlejete, přidáte protlak a kečup a lečo a koření včetně česneku a dodusíte… Na vyhřátý talíř dáte špagety-uprostřed „důlek“ do důlku směs a zasypete strouhaným sýrem. Ať se dílo vydaří a dobrou chuť.
Re: Zbruf se sýrem
Terezo,hned jak přijdu v pondělí do práce,zeptám se našeho šéfkuchaře a on mi to tajemství rád pro Vás prozradí. Ale myslím, že se Vám sejde mnoho receptů,takže bude z čeho vybírat.
Re: Zbruf se sýrem
Vepřové maso-plec, olej, cibule, sůl,(kmín-je v receptuře, snad bych dala drcený,ale my ho nepoužíváme), mletá paprika, rajčatový protlak, hladká mouka, česnek/česneková pasta- to je v receptuře, my navíc přidáváme kečup a sterilované lečo-tím je to „mokřejší“a jemnější. Maso namelete nahrubo, na oleji cibulka do růžova, přidáte maso – opražíte, podlijete a dusíte do poloměkka, vydusíte na tuk a potom zaprášíte moukou znovu podlejete, přidáte protlak a kečup a lečo a koření včetně česneku a dodusíte… Na vyhřátý talíř dáte špagety-uprostřed „důlek“ do důlku směs a zasypete strouhaným sýrem. Ať se dílo vydaří a dobrou chuť.
Re: Zbruf se sýrem
Terezo,hned jak přijdu v pondělí do práce,zeptám se našeho šéfkuchaře a on mi to tajemství rád pro Vás prozradí. Ale myslím, že se Vám sejde mnoho receptů,takže bude z čeho vybírat.
Re: Zbruf se sýrem
Vepřové maso-plec, olej, cibule, sůl,(kmín-je v receptuře, snad bych dala drcený,ale my ho nepoužíváme), mletá paprika, rajčatový protlak, hladká mouka, česnek/česneková pasta- to je v receptuře, my navíc přidáváme kečup a sterilované lečo-tím je to „mokřejší“a jemnější. Maso namelete nahrubo, na oleji cibulka do růžova, přidáte maso – opražíte, podlijete a dusíte do poloměkka, vydusíte na tuk a potom zaprášíte moukou znovu podlejete, přidáte protlak a kečup a lečo a koření včetně česneku a dodusíte… Na vyhřátý talíř dáte špagety-uprostřed „důlek“ do důlku směs a zasypete strouhaným sýrem. Ať se dílo vydaří a dobrou chuť.
Zbruf se sýrem
Autor: Tereza
Zbruf se sýrem
Zdravím všechny! Mám malou prosbu, velice nám chutná zbruf se sýrem ( v jídelnách či restauracích).Ale bohužel, pokud se pokusím jej vytvořit doma, nikdy to není ,,ono“. Existuje nějaký speciální fígl, nebo přísada, která dělá zbruf zbrufem? Velice děkuji za případné odpovědi a třikrát hurá tomu, kdo by byl tak ochotný a odpověděl mi na e-mail.
T. Matějková
Autor: Anonymní
Re: Zbruf se sýrem
Nevím, jak moc je dostupná má e-mailová adresa. Tady je- pro jistotu : terezamatejkova@seznam.cz
Autor: Anonymní
Re: Zbruf se sýrem
Terezo,hned jak přijdu v pondělí do práce,zeptám se našeho šéfkuchaře a on mi to tajemství rád pro Vás prozradí. Ale myslím, že se Vám sejde mnoho receptů,takže bude z čeho vybírat.
Autor: Anonymní
Re: Zbruf se sýrem
Vepřové maso-plec, olej, cibule, sůl,(kmín-je v receptuře, snad bych dala drcený,ale my ho nepoužíváme), mletá paprika, rajčatový protlak, hladká mouka, česnek/česneková pasta- to je v receptuře, my navíc přidáváme kečup a sterilované lečo-tím je to „mokřejší“a jemnější. Maso namelete nahrubo, na oleji cibulka do růžova, přidáte maso – opražíte, podlijete a dusíte do poloměkka, vydusíte na tuk a potom zaprášíte moukou znovu podlejete, přidáte protlak a kečup a lečo a koření včetně česneku a dodusíte… Na vyhřátý talíř dáte špagety-uprostřed „důlek“ do důlku směs a zasypete strouhaným sýrem. Ať se dílo vydaří a dobrou chuť.
Autor: Eva
Re: Zbruf se sýrem
Děkujeme, za výborný tip.
Autor: Eva
Re: Zbruf se sýrem
Děkujeme, za výborný tip.
Autor: Anonymní
Re: Zbruf se sýrem
a ještě jsem zapomněla na sojovou omáčku !!!!!
Autor: Tereza
Re: Zbruf se sýrem
Děkuji mnohokrát, dnes se na zbruf vrhnu. Doufám, že to dopadne úspěšně!
Autor: Anonymní
Re: Zbruf se sýrem
Nevím, jak moc je dostupná má e-mailová adresa. Tady je- pro jistotu : terezamatejkova@seznam.cz
Autor: Anonymní
Re: Zbruf se sýrem
Terezo,hned jak přijdu v pondělí do práce,zeptám se našeho šéfkuchaře a on mi to tajemství rád pro Vás prozradí. Ale myslím, že se Vám sejde mnoho receptů,takže bude z čeho vybírat.
Autor: Anonymní
Re: Zbruf se sýrem
Vepřové maso-plec, olej, cibule, sůl,(kmín-je v receptuře, snad bych dala drcený,ale my ho nepoužíváme), mletá paprika, rajčatový protlak, hladká mouka, česnek/česneková pasta- to je v receptuře, my navíc přidáváme kečup a sterilované lečo-tím je to „mokřejší“a jemnější. Maso namelete nahrubo, na oleji cibulka do růžova, přidáte maso – opražíte, podlijete a dusíte do poloměkka, vydusíte na tuk a potom zaprášíte moukou znovu podlejete, přidáte protlak a kečup a lečo a koření včetně česneku a dodusíte… Na vyhřátý talíř dáte špagety-uprostřed „důlek“ do důlku směs a zasypete strouhaným sýrem. Ať se dílo vydaří a dobrou chuť.
Autor: Eva
Re: Zbruf se sýrem
Děkujeme, za výborný tip.
Autor: Eva
Re: Zbruf se sýrem
Děkujeme, za výborný tip.
Autor: Anonymní
Re: Zbruf se sýrem
a ještě jsem zapomněla na sojovou omáčku !!!!!
Autor: Tereza
Re: Zbruf se sýrem
Děkuji mnohokrát, dnes se na zbruf vrhnu. Doufám, že to dopadne úspěšně!
Autor: Anonymní
Re: Zbruf se sýrem
Nevím, jak moc je dostupná má e-mailová adresa. Tady je- pro jistotu : terezamatejkova@seznam.cz
Autor: Anonymní
Re: Zbruf se sýrem
Terezo,hned jak přijdu v pondělí do práce,zeptám se našeho šéfkuchaře a on mi to tajemství rád pro Vás prozradí. Ale myslím, že se Vám sejde mnoho receptů,takže bude z čeho vybírat.
Autor: Anonymní
Re: Zbruf se sýrem
Vepřové maso-plec, olej, cibule, sůl,(kmín-je v receptuře, snad bych dala drcený,ale my ho nepoužíváme), mletá paprika, rajčatový protlak, hladká mouka, česnek/česneková pasta- to je v receptuře, my navíc přidáváme kečup a sterilované lečo-tím je to „mokřejší“a jemnější. Maso namelete nahrubo, na oleji cibulka do růžova, přidáte maso – opražíte, podlijete a dusíte do poloměkka, vydusíte na tuk a potom zaprášíte moukou znovu podlejete, přidáte protlak a kečup a lečo a koření včetně česneku a dodusíte… Na vyhřátý talíř dáte špagety-uprostřed „důlek“ do důlku směs a zasypete strouhaným sýrem. Ať se dílo vydaří a dobrou chuť.
Autor: Eva
Re: Zbruf se sýrem
Děkujeme, za výborný tip.
Autor: Eva
Re: Zbruf se sýrem
Děkujeme, za výborný tip.
Autor: Anonymní
Re: Zbruf se sýrem
a ještě jsem zapomněla na sojovou omáčku !!!!!
Autor: Tereza
Re: Zbruf se sýrem
Děkuji mnohokrát, dnes se na zbruf vrhnu. Doufám, že to dopadne úspěšně!