zelí
Dobrý den, prosím o radu u nás ve školce se pravidelně nakládalo zelí, které se pak používalo při vaření, myslím, že hygiena je proti tomu, aby si školky sami nakládali zelí, myslíte že je to zakázané. Děkuji
hygienička tu plácá nesmysly, nikde to zakázáno není, stačí když si postup výroby, skladování a délku skladovatelnosti zapracujete do HACCP a finální produkt označíte datem spotřeby.
Ještě mi řekněte, že si zavařujete kompoty a děláte marmelády a nic mě už nepřekvapí. Žasnu, kde na to berete čas a z čeho usuzujete, že je lepší než koupené? V dnešní době přísného HACCP máte teda odvahu!
Je fakt, že v práci bych to neriskovala, nakládat si zelí, ale že je lepší, o tom jsem na 100% přesvědčena, děláme ho doma a s kupovaným se nedá srovnávat, občas mi připadá, že to kupované ani nekvasilo..:o)
zelí
Autor: henula
zelí
Dobrý den, prosím o radu u nás ve školce se pravidelně nakládalo zelí, které se pak používalo při vaření, myslím, že hygiena je proti tomu, aby si školky sami nakládali zelí, myslíte že je to zakázané. Děkuji
Autor: Hygi
Milá Hanulo, přečti si hygienické minimum. Pac a pusu HYGIENIČKA
Autor: henula
Děkuji, bývalá vedoucí stravování ho každoročně nakládala protože je lepší a hygiena to vůbec neřešila.
Autor: chytrejzvodnan
hygienička tu plácá nesmysly, nikde to zakázáno není, stačí když si postup výroby, skladování a délku skladovatelnosti zapracujete do HACCP a finální produkt označíte datem spotřeby.
Autor: hedus
Ještě mi řekněte, že si zavařujete kompoty a děláte marmelády a nic mě už nepřekvapí. Žasnu, kde na to berete čas a z čeho usuzujete, že je lepší než koupené? V dnešní době přísného HACCP máte teda odvahu!
Autor: tristanka
Je fakt, že v práci bych to neriskovala, nakládat si zelí, ale že je lepší, o tom jsem na 100% přesvědčena, děláme ho doma a s kupovaným se nedá srovnávat, občas mi připadá, že to kupované ani nekvasilo..:o)