Přeskočit na obsah

zelí

  • Autor: henula

    zelí
    Dobrý den, prosím o radu u nás ve školce se pravidelně nakládalo zelí, které se pak používalo při vaření, myslím, že hygiena je proti tomu, aby si školky sami nakládali zelí, myslíte že je to zakázané. Děkuji

    • Autor: Hygi

      Milá Hanulo, přečti si hygienické minimum. Pac a pusu HYGIENIČKA

      • Autor: henula

        Děkuji, bývalá vedoucí stravování ho každoročně nakládala protože je lepší a hygiena to vůbec neřešila.

      • Autor: chytrejzvodnan

        hygienička tu plácá nesmysly, nikde to zakázáno není, stačí když si postup výroby, skladování a délku skladovatelnosti zapracujete do HACCP a finální produkt označíte datem spotřeby.

    • Autor: hedus

      Ještě mi řekněte, že si zavařujete kompoty a děláte marmelády a nic mě už nepřekvapí. Žasnu, kde na to berete čas a z čeho usuzujete, že je lepší než koupené? V dnešní době přísného HACCP máte teda odvahu!

      • Autor: tristanka

        Je fakt, že v práci bych to neriskovala, nakládat si zelí, ale že je lepší, o tom jsem na 100% přesvědčena, děláme ho doma a s kupovaným se nedá srovnávat, občas mi připadá, že to kupované ani nekvasilo..:o)

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se