Přeskočit na obsah

Dieta diabetická

Školní jídelna Frýdlant
Finanční normativy: 14,00 Kč / 18,00 Kč / 21,00 Kč / 24,00 Kč

Pondělí

Polévka: Krupicová s vejcem
Hlavní chod: Vepřový závitek, houskový knedlík (2ks), salát z čínského zelí

Úterý

Polévka: Květáková
Hlavní chod: Zapečené rybí filé se sýrem, bramborová kaše (80g), Dia kompot

Středa

Polévka: Hrstková
Hlavní chod: Znojemská roštěná, dušená rýže (60g), šlehaný tvaroh s dia jamem

Čtvrtek

Polévka: Hovězí s masem a vejci
Hlavní chod: Kuřecí špíz, vařené brambory (60g), zeleninová obloha

Pátek

Polévka: Se sýrovým kapáním
Hlavní chod: Čočka na kyselo (100g), párek, kyselá okurka

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se