Každý den je výběr ze dvou salátů – ovocný + zeleninový, k pití stolní voda Rosana
Pondělí
11.2. 2008
Polévka: Z kyselého zelí
Hlavní chod:
1. Smažené obalované rybičky (rybí filé), brambory
2. Musaka s makaróny a masem
Oplatka
Salát z červeného zelí – bulharský způsob
Nápoj ovocný Carrotella, čaj s citronem, ochucené mléko
Úterý
12.2 2008
Polévka: Fazolková čorba
Hlavní chod:
1. Kebap na ormánský způsob, bramborová kaše (kostky vepřového masa ve šťávě)
2. Domácí piškot s vanilkovým krémem
Ovoce
Salát z čerstvých rajčat se sýrem – bulharská receptura
Nápoj Monzun Kiwi, čaj ovocný se sirupem, kakao
Středa
13.2. 2008
Polévka: Rybí čorba
Hlavní chod:
1. Kuřecí ragů, dušená rýže
2. Těstoviny s vejcem a cibulkou, kyselá okurka
Salát šopský
Nápoj Carotela, čaj ovocný s citronem,mléko
Čtvrtek
14.2. 2008
Polévka: Zeleninový boršč s masem
Hlavní chod:
1. Kjufteta s rajčatovou omáčkou, rýže (válečky z mletého masa)
2. Fazolové lusky zapečené s vejci, brambory
Salát z čerstvého zelí, mrkve a celeru – bulharská receptura
Nápoj ovocný, čaj Námořník, mléko ochucené
Pátek
15.2. 2008
Polévka: Květáková čorba
Hlavní chod:
1. Uzená plec, špenát, bramborový knedlík
2. Šiškebap (vepřový špíz), dušená rýže
Salát Trácký – z okurek a jogurtu – bulharská receptura
Ovocný nápoj monzun Meruňka, čaj s citronem, mléko