Pondělí
5.11.
Polévka: Normandská rybí
Hlavní chod:
1. Vepřové maso po Normandsku – papriková omáčka, těstoviny
2. Těstoviny s mákem a cukrem
Ovocný nápoj černý rybíz, mléko ochucené
Úterý 6.11.
Polévka: Savojská bramborová
Hlavní chod:
1. Kuřecí maso na provensálské zelenině, brambory
Ovocný nápoj kiwi, čaj ovocný
Francouzský piškot s ořechy a rozinkami a čokol. polevou
Středa 7.11.
Polévka: Toulouská česnečka
Hlavní chod:
1. Vepřové maso po cikánsku, dušená rýže
2. Baskické fazol. lusky se slaninou, brambory
Ovocný nápoj, čaj s citronem
Čtvrtek 8.11.
Polévka: Francouzská žlutá
Hlavní chod:
1. Krupicová kaše s kakaem
2. Pařížský zapečený květák s uzen. masem, veka
Ovocný nápoj Meruňka, čaj růžový
Salát mrkvový z Quercy
Pátek 9.11.
Polévka: Francouzská z hlávkového zelí
Hlavní chod:
1. Frikadelky (karbanátky) se sýrem z Nice, bramborová kaše
Salát paprikový s cibulí
Francouzské čokol. řezy s ořechy
Ovocný nápoj carotella, mléko ochucené