Každý den je výběr ze dvou salátů – ovocný + zeleninový, k pití stolní voda
Pondělí
10.3. 2008
Polévka: Zelná s klobásou
Hlavní chod:
1. Maďarský vepřový perkelt, dušená rýže
2. Těstoviny s mákem
Ovocný nápoj Monzun, čaj Námořník, kakao
Salát maďarský zelný
Úterý
11.3. 2008
Polévka: Slepičí (Ujházy)
Hlavní chod:
1. Ryba na zelenině, brambory
2. Kuřecí prsíčka v sýrové omáčce, těstoviny
Ovocný nápoj Carrotela, čaj černý s citronem
Salát segedínský z bílých fazolí, Ovoce
Středa
12.3. 2008
Polévka: Žampionová (Mygyaros gombaleves)
Hlavní chod:
1. Szekelský guláš, těstoviny (chléb)
2. Maďarské zelné závitky (Toltott Kaposzta), brambory
Ovocný nápoj Monzun černý rybíz, ovocný čaj Jahody se smetanou
Salát okurky se zakysanou smetanou – maďarská receptura
Čtvrtek
13.3. 2008
Polévka: Pikantní čočková
Hlavní chod:
1. Sedmihradský tokáň, brambory
2. Maďarské lečo (lecsó), chléb
Ovocný nápoj Carrotela, čaj Námořník, mléko ochucené
Salát letní míchaný- maďarská receptura
Pátek
14.3. 2008
Polévka: Zeleninový vývar
Hlavní chod:
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše
2. Sedmihradské vrstvené zelí s masem,chléb
Ovocný nápoj Monzun Kiwi, čaj Ovocná směs, bílá káva
Salát šopský