Pondělí
4. 5. 2009
Polévka: Sýrová se smaženým hráškem
Hlavní chod:
1. Asijská pánev s kuřecím masem, rýže (koření, zelenina)
2. Zeleninové lečo s vejci a uzeninou, brambor
3. Italské těstoviny s žampióny a sýrem, čalamáda
Úterý
5. 5. 2009
Polévka: Ruský boršč
Hlavní chod:
1. Přírodní vepřový řízek, bramborová kaše
2. Mexické fazole s hovězím masem, chléb
3. Smažený celer, brambor, tvarohová tatarka
Středa
6. 5. 2009
Polévka: Zeleninová s pohankou a jáhly
Hlavní chod:
1. Rajská omáčka, hovězí maso vařené, těstoviny
2. Rizoto s vepřovým masem, sýr, červená řepa
3. Domácí buchty
Čtvrtek
7. 5. 2009
Polévka: Hovězí s drožďovou zavářkou
Hlavní chod:
1. Krůta na paprice, houskový knedlík
2. Smažené rybí filé s kukuřičnými lupínky, brambor
3. Sojové Café de Parí, špecle (smetanovo-kávová omáčka)
Pondělí
11. 5. 2009
Polévka: Hrachová
Hlavní chod:
1. Maminčino kuře, rýže (stehno, játra)
2. Vepřové maso v kapustě, brambor
3. Obilninová kaše sypaná čokoládou
Úterý
12. 5. 2009
Polévka: Zeleninová s rybím kapáním
Hlavní chod:
1. Selské plecko, dušený špenát, bramborové špalíčky
2. Masová koule v paprikové omáčce, barevné těstoviny
3. Španělské sojové maso, divoká rýže (vejce, okurka)
Středa
13. 5. 2009
Polévka: Dršťková
Hlavní chod:
1. Pražská hovězí pečeně, rýže (hrášek, šunka, vejce)
2. Přírodní rybí filé s bylinkovou omáčkou, brambor
3. Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, okurka
Čtvrtek
14. 5. 2009
Polévka: Mléčná s drobením
Hlavní chod:
1. Boloňské špagety s kuřecím masem, sýr (rajčata)
2. Staročeská sekanina, zelí, brambor
3. Čertovo robi s bramborákem
Pátek
15. 5. 2009
Polévka: Hovězí s masovou zavářkou
1. Segedinský guláš, houskový knedlík
2. Krůtí řízek v sezamu, bramborová kaše
3. Nudlový nákyp s tvarohem a jahodami
Pondělí
18. 5. 2009
Polévka: Kulajda
Hlavní chod:
1. Vepřová plec v mrkvi, brambor
2. Cizrnová kaše, uzené maso, chléb, okurka
3. Královské sojové maso, divoká rýže (ananas, rozinky)
Úterý
19. 5. 2009
Polévka: Květáková s vejci
Hlavní chod:
1. Hovězí pečeně znojemská, rýže (okurky)
2. Kuřecí raebit se sýrem, brambor (zapečené)
3. Knedlíky s vejci a pažitkou, okurka
Středa
20. 5. 2009
Polévka: Zeleninová s krupkami
Hlavní chod:
1. Bratislavská vepřová plec, kolínka (koř. zelenina, smet.)
2. Rybí filé v sýrovém těstíčku, brambor
3. Pepkova omeleta, bretaňská zelenina, dresing (špenát, těst.)
Čtvrtek
21. 5. 2009
Polévka: Hrstková
Hlavní chod:
1. Kantonská rýže, červená řepa
2. Špagety dle pražského uzenáře, sýr (maso, šunka, kečup)
3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Pátek
22. 5. 2009
Polévka: Kuřecí s těstovinami
1. Králík na smetaně, houskový knedlík
2. Přírodní karbenátek se zeleninou, nastavovaná kaše
3. Zapečené těstoviny s brokolicí, čalamáda
Pondělí
25. 5. 2009
Polévka: Hrachová
Hlavní chod:
1. Pečené kuřecí stehno, brambor
2. Hovězí maso po italsku, těstoviny (drcená rajčata, hrášek, bazalka)
3. Brokolicový mozeček, brambor
Úterý
26. 5. 2009
Polévka: Česneková s vejci a bramborem
Hlavní chod:
1. Frankfurtská vepřová pečeně, rýže (smetana, paprika, uzenina)
2. Smažený rybí karbenátek, bramborová kaše
3. Slovenské halušky se zelím a sýrem
Středa
27. 5. 2009
Polévka: Zeleninová s rýží a kapustou
Hlavní chod:
1. Srbský džuveč, červená řepa, sýr
2. Zapečené těstoviny s vepřovým masem, čalamáda
3. Fazolky na smetaně, vařené vejce, brambor
Čtvrtek
28. 5. 2009
Polévka: Rybí ze surimi
Hlavní chod:
1. Vepřový plátek gyros, brambor (koření)
2. Kuřecí směs kung-pao, bylinková rýže (arašídy, paprika)
3. Čočkový salát se šmakounem, pečivo
Pátek
29. 5. 2009
Polévka: Hovězí s kápáním
Hlavní chod:
1. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík
2. Vepřová plec na česneku, kolínka
3. Rýžová kaše sypaná čokoládou