Přeskočit na obsah

Jídelníček

Školní jídelna Žamberk
Finanční normativy: 19,50 Kč / 21,00 Kč / 25,00 Kč

Pondělí

1. 6. 2009
Polévka: Babiččina luštěninová
Hlavní chod:
1. Orlická směs, špagety, sýr (lečo, maso, kečup)
2. Holandský řízek, bramborová kaše (mleté maso, sýr)
3. Žampiónový paprikáš, rýže

Úterý

2. 6. 2009
Polévka: Krupicová s vejci
Hlavní chod:
1. Hrachová kaše, opečený párek, chléb, okurka
2. Kotlíkový perkelt, špecle (hovězí maso, zelenina, paprika)
3. Žemlovka s jablky a tvarohem

Středa

3. 6. 2009
Polévka Gulášová
Hlavní chod:
1. Pekingské kuřecí maso, rýže (okurky, smetana, žampiony)
2. Vepřový plátek na medu, šťouchané brambory
3. Zapečené těstoviny se špenátem a robi masem, červená řepa

Čtvrtek

4. 6. 2009
Polévka: Rajská s drobením
Hlavní chod:
1. Vepřový guláš, kolínka
2. Přírodní rybí filé s hořčičnou omáčkou, brambor
3. Kuskus rizoto, sýr, čalamáda

Pátek

5. 6. 2009
Polévka Hovězí s játrovou zavářkou
Hlavní chod:
1. Koprová omáčka, hovězí maso vařené, houskový knedlík
2. Cmunda po kaplicku (bramborák, zelí, uzené)
3. Nudle s mákem

Pondělí

8. 6. 2009
Polévka: Drůbeží s kápáním
Hlavní chod:
1. Bratislavská vepřová plec, těstoviny (kořenová zelenina, smetana)
2. Losos na másle, brambor, bylinkový dip
3. Fazolový salát se sýrem, dresing, pečivo

Úterý

9. 6. 2009
Polévka: Frankfurtská s párkem
Hlavní chod:
1. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše
2. Špekové knedlíky, zelí, cibulka
3. Natur špagety s mexickou směsí a sojovým masem, sýr

Středa

10. 6. 2009
Polévka: Krkonošská cibulačka
Hlavní chod:
1. Ladžo-dži, červená řepa, sýr (rýže, maso, paprika, kari)
2. Ražniči na plechu, brambor
3. Křenová omáčka, vařené vejce, brambor

Čtvrtek

11. 6. 2009
Polévka: Hrachová
Hlavní chod:
1. Kuřecí stehno alá bažant, brambor (zelenina, koření)
2. Dušená játra na cibulce, rýže
3. Bramborové taštičky s povidly sypané praženou strouhankou

Pátek

12. 6. 2009
Polévka: Uzená s kroupami
Hlavní chod:
1. Moravský vrabec, dušené zelí, houskový knedlík
2. Sekaná pečeně, bramborový salát s jogurtem
3. Vločkový karbenátek, těstovinový salát

Pondělí

15. 6. 2009
Polévka: Siesta (luštěninová)
Hlavní chod:
1. Špagety dle pražského uzenáře, sýr (vepřové maso, šunka, rajčata)
2. Zapečené rybí filé s pórkem, brambor
3. Špenátové halušky s holandskou omáčkou

Úterý

16. 6. 2009
Polévka: Brokolicový krém
Hlavní chod:
1. Hovězí maso na žampiónech, rýže
2. Přírodní vepřová pečeně, baby mrkvičky, brambor
3. Zeleninový nákyp, šťouchané brambory

Středa

17. 6. 2009
Polévka: Ruský boršč
Hlavní chod:
1. Smažená kuřecí kroketa, bramborová kaše
2. Čínská pánev s králíkem, divoká rýže
3. Obilninová kaše sypaná čokoládou

Čtvrtek

18. 6. 2009
Polévka: Kulajda (kopr, brambor, smetana)
Hlavní chod:
1. Rajská omáčka, hovězí maso vařené, kolínka
2. Čočka na kyselo, dietní párek, chléb, okurka
3. Nivové placičky, brambor

Pátek

19. 6. 2009
Polévka Hovězí se sýrovým kápáním
Hlavní chod:
1. Kuře na paprice, houskový knedlík
2. Sekaný biftek, brambor, hořčice, cibule
3. Koblihy s marmeládou

Pondělí

22. 6. 2009
Polévka: Drůbeží s fridátovými nudlemi
1. Vepřová plec na česneku, kolínka
2. Fazolová kaše, vepřenka, chléb, okurka
3. Americké brambory, bretaňská zelenina, dresing

Úterý

23. 6. 2009
Polévka: Pórková s vejci
Hlavní chod:
1. Chlupaté knedlíky, pištovo zelí s vepřovým masem
2. Kuřecí gordon bleu, nové brambory (plněná kapsa)
3. Robi směs se zeleninou a ananasem, bramborové mušle

Středa

24. 6. 2009
Polévka Bramborová
Hlavní chod:
1. Pipi směs, špagety, sýr (kečup, pór)
2. Rybí filé na másle, nové brambory
3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Čtvrtek

25. 6. 2009
Polévka: Hovězí s masem a těstovinami
Hlavní chod:
1. Svíčková vepřová pečeně, houskový knedlík
2. Kuskus rizoto s vepřovým masem, sýr, červená řepa
3. Smažený celer, nové brambory, tvarohová tatarka

Pátek

26. 6. 2009
Polévka: Gulášová
Hlavní chod:
1. Vepřový řízek naruby, nové brambory
2. Kuřecí směs bac-can, rýže (zelí, koření)

Pondělí

29. 6. 2009
Polévka: Krupicová s vejci
Hlavní chod:
1. Pečené vepřové plecko, dušený špenát, bramborové špalíčky

Úterý

30. 6. 2009
Polévka: Zelná s paprikou a párkem
Hlavní chod:
1. Kynuté ovocné knedlíky, míchaný tvaroh, cukr, máslo

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se