Přeskočit na obsah

Jídelníček

Školní jídelna Žamberk
Finanční normativy: 19,50 Kč / 21,00 Kč / 25,00 Kč

Pondělí

2. 11. 2009
Polévka: Česneková s vejci
Hlavní chod:
1. Čínská kuřecí směs, rýže
2. Boloňské špagety s vepřovým masem, sýr
3. Brokolicový mozeček, brambor

Úterý

3. 11. 2009
Polévka: Zelná s paprikou
Hlavní chod:
1. Krůtí řízek v sezamu, bramborová kaše
2. Šunková pizza, kečup
3. Nudle s mákem

Středa

4. 11. 2009
Polévka: Babiččina hrstková
Hlavní chod:
1. Bratislavská vepřová plec (zelenina, smetana), těstoviny
2. Zapečené rybí filé s nivou, brambor
3. Sojové maso na pórku s kečupem, rýže

Čtvrtek

5. 11. 2009
Polévka: Špenátový krém se smaženým hráškem
Hlavní chod:
1. Králík v mrkvi, brambor
2. Srbský džuveč, sýr, červená řepa
3. Žampiónový paprikáš, špecle

Pátek

6. 11. 2009
Polévka: Hovězí s masem a kapáním
Hlavní chod:
1. Hamburská vepřová pečeně, houskový knedlík
2. Čočka na kyselo, vepřenka, chléb, okurka
3. Bavorské vdolky

Pondělí

9. 11. 2009
Polévka: Rybí s krabím masem
Hlavní chod:
1. Hovězí maso po italsku, barevné těstoviny
2. Čevabčiči, brambor, hořčice, cibule
3. Slovenské halušky se zelím, sýr, cibulka

Úterý

10. 11. 2009
Polévka: Zabijačková s kroupami
Hlavní chod:
1. Šunkafleky, červená řepa
2. Králík na divoko, brambor
3. Bramborový guláš s tofu, chléb

Středa

11. 11. 2009
Polévka: Kuřecí s těstovinami
Hlavní chod:
1. Telecí kýta na paprice, houskový knedlík
2. Smažené rybí filé, bramborová kaše
3. Čočkový salát s vejci a sýrem, pečivo

Čtvrtek

12. 11. 2009
Polévka: Hrachová
Hlavní chod:
1. Pražská hovězí pečeně (vejce, hrášek, okurka), rýže
2. Masové torteliny, holandská omáčka se zeleninou
3. Jogurtové knedlíky s ovocným pyré

Pátek

13. 11. 2009
Polévka: Ruský boršč
Hlavní chod:
1. Moravský vrabec, dušený špenát, bramborové špalíčky
2. České ražničí, brambor (sýr, uzenina), tatarka
3. Sojové maso kung-pao (arašídy, koření), divoká rýže

Pondělí

16. 11. 2009
Polévka: Hovězí s masovou zavářkou
Hlavní chod:
1. Hrachová kaše, dietní párek, chléb, okurka
2. Azu po tatarsku (okurky, rajský protlak), rýže
3. Zeleninový karbenátek se sýrem, bramborová kaše

Středa

18. 11. 2009
Polévka: Pórková s vejci
Hlavní chod:
1. Maminčino kuře (žampiony, drůbeží játra), rýže
2. Špagety dle pražského uzenáře (vepřové maso, šunka), sýr
3. Lívance s jablky, míchaný tvaroh

Čtvrtek

19. 11. 2009
Polévka: Dršťková
Hlavní chod:
1. Vepřová plec na česneku, těstoviny
2. Řízek Ondráš (vepřové maso, bramborové těstíčko), brambor
3. Kuskus rizoto s robi masem, červená řepa, sýr

Pátek

20. 11. 2009
Polévka: Slepičí s těstovinami
Hlavní chod:
1. Koprová omáčka, hovězí maso vařené, houskový knedlík
2. Mořský úhoř na mandlích, brambor
3. Zapečený květák s fazolovými lusky, americké brambory

Pondělí

23. 11. 2009
Polévka: Luštěninová
Hlavní chod:
1. Krůtí maso v zelenině s nivou, rýže
2. Masová koule v paprikové omáčce, barevné těstoviny
3. Fazolky na smetaně, vařené vejce, brambor

Úterý

24. 11. 2009
Polévka: Gulášová
Hlavní chod:
1. Drůbeží rizoto, sýr, červená řepa
2. Vepřová panenka na medu, brambor
3. Obilninová kaše sypaná čokoládou

Středa

25. 11. 2009
Polévka: Uzená s krupkami
Hlavní chod:
1. Znojemská hovězí pečeně (okurky), rýže
2. Rybí filé v sýrovém těstíčku, brambor
3. Andulčiny těstoviny (zapečené, houby), čalamáda

Čtvrtek

26. 11. 2009
Polévka: Drožďová s vejci
Hlavní chod:
1. Vepřový guláš, kolínka
2. Fazolová kaše, kuřecí fondy, okurka, chléb
3. Rýžový nákyp s ovocem

Pátek

27. 11. 2009
Polévka: Hovězí s játrovou zavářkou
Hlavní chod:
1. Svíčková vepřová pečeně, houskový knedlík
2. Opečená vinná klobása, bramborová kaše
3. Těstovinový salát s tuňákem, pečivo

Pondělí

30. 11. 2009
Polévka: Brokolicová s vejci
Hlavní chod:
1. Přírodní vepřový plátek, rýže
2. Sekaná pečeně, kysané zelí, brambor
3. Špenátové halušky s holandskou omáčkou

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se