Přeskočit na obsah

Jídelníček

Školní jídelna Žamberk
Finanční normativy: 19,50 Kč / 21,00 Kč / 25,00 Kč

Úterý

1. 12. 2009
Polévka: Zeleninová s kapáním
Hlavní chod:
1. Čočka na kyselo, uzená plec, chléb, okurka
2. Rybí kroketa se sýrem, brambor
3. Žampiónový paprikáš, špecle

Středa

2. 12. 2009
Polévka: Frankfurtská
Hlavní chod:
1. Kuřecí kapsa Gordon Bleu, bramborová kaše
2. Orlická směs (vepřové maso, pór, kápie, kečup), špagety, sýr
3. Šišky s mákem

Čtvrtek

3. 12. 2009
Polévka: Kulajda (kopr, brambory, houby)
Hlavní chod:
1. Rajská omáčka, vepřová plec vařená, kolínka
2. Ražniči na plechu (kuřecí maso, játra, paprika), brambor
3. Čínské sojové maso, divoká rýže

Pátek

4. 12. 2009
Polévka: Kuřecí s těstovinami
Hlavní chod:
1. Segedinský guláš, houskový knedlík
2. Vepřová játra na cibulce, rýže
3. Bramborák s robi směsí

Pondělí

7. 12. 2009
Polévka: Rybí se surimi a smaženým hráškem
Hlavní chod:
1. Vepřová plec v mrkvi, brambor
2. Marinovaná kuřecí placka, fazole v tomatě
3. Nudlový nákyp s tvarohem a ovocem

Úterý

8. 12. 2009
Polévka: Hradecká (kroupy, uzené maso, houby)
Hlavní chod:
1. Kuřecí směs bac-can (zelí, koření), rýže
2. Sekaný biftek, brambor, hořčice, cibule
3. Zapečený květák s mozzarelou, brambor

Středa

9. 12. 2009
Polévka: Cizrnová
Hlavní chod:
1. Vepřový plátek gyros (koření), těstoviny
2. Smažený losos v sezamu, bramborová kaše
3. Španělské sojové maso (vejce, okurka), rýže

Čtvrtek

10. 12. 2009
Polévka: Drůbková s těstovinami
Hlavní chod:
1. Roštěná na slanině, rýže
2. Pipi směs (kuřecí maso, pór), špagety, sýr
3. Rýžová kaše sypaná čokoládou

Pátek

11. 12. 2009
Polévka: Gulášová
Hlavní chod:
1. Kuřecí stehno alá kachna, červené zelí, houskový knedlík
2. Pozdrav z Austrálie (klokaní maso, ananas, paprika), brambor
3. Italské těstoviny se žampióny, čalamáda

Pondělí

14. 12. 2009
Polévka: Čočková
Hlavní chod:
1. Cikánský vepřový plátek (lečo, anglická slanina), brambor
2. Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sýr, červená řepa
3. Niva v těstíčku, brambor, hořčičný dresing

Úterý

15. 12. 2009
Polévka: Krkonošská cibulačka
Hlavní chod:
1. Boloňské špagety s vepřovým masem (rajčata), sýr
2. Křenová omáčka, hovězí maso vařené, brambor
3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Středa

16. 12. 2009
Polévka: Mléčná s drobením
Hlavní chod:
1. Smažený karbenátek, brambor
2. Hovězí pečeně štěpánská (vejce), rýže
3. Slovenské halušky se zelím a sýrem

Čtvrtek

17. 12. 2009
Polévka: Gulášová
Hlavní chod:
1. Hrachová kaše, opečený párek, chléb, okurka
2. Zapečené rybí filé s pórkem, brambor
3. Sojové maso po námořnicku (vejce, drcená rajčata), špecle

Pátek

18. 12. 2009
Polévka: Krupicová s vejci
Hlavní chod:
1. Kuře na paprice, houskový knedlík
2. Smažený vepřový řízek, bramborový salát
3. Koblihy s marmeládou

Pondělí

21. 12. 2009
Polévka: Rybí se zeleninou
Hlavní chod:
1. Rajská omáčka, vepřová plec vařená, těstoviny
2. Zabijačkový prejt, kysané zelí, brambor

Úterý

22. 12. 2009
Polévka: Pórková s vejci
Hlavní chod:
1. Čočka na kyselo, uzená krkovice, chléb, okurka
2. Přírodní vepřový plátek, bramborová kaše

Středa

23. 12. 2009
Polévka: Hovězí s kapáním
1. Zbojnická vepřová roláda, rýže

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se