Přeskočit na obsah

Jídelníček

Školní jídelna Žamberk
Finanční normativy: 19,50 Kč / 21,00 Kč / 25,00 Kč

Pondělí

4. 1. 2010
Polévka: Francouzská se zeleninou
Hlavní chod:
1. Špagety dle pražského uzenáře, sýr (vepřové maso, šunka, kečup)
2. Čevabčiči, brambor, hořčice, cibule
3. Obilninová kaše sypaná čokládou

Úterý

5. 1. 2010
Polévka: Sicilská rybí
Hlavní chod:
1. Fazolová kaše, krůtí plátek, chléb, okurka
2. Špekové knedlíky, dušené zelí, cibulka
3. Smažený celer, brambor, tvarohová tatarka

Středa

6. 1. 2010
Polévka: Babiččina hrstková
Hlavní chod:
1. Srbský džuveč, sýr, červená řepa
2. Kuřecí fondy, špenát, fettucíne, mozzarela
3. Francouzské brambory s robi masem, okurka

Čtvrtek

7. 1. 2010
Polévka: Ruský boršč
Hlavní chod:
1. Vepřová plec na kmíně, těstoviny
2. Rybí filé v bylinkovém těstíčku, brambor
3. Žemlovka s jablky a tvarohem

Pátek

8. 1. 2010
Polévka: Hovězí s masovou zavářkou
Hlavní chod:
1. Koprová omáčka, hovězí maso vařené, houskový knedlík
2. Zapečené těstoviny s vepřovým masem, čalamáda
3. Brokolicový mozeček, brambor

Pondělí

11. 1. 2010
Polévka: Uzená s kroupami
Hlavní chod:
1. Bratislavská vepřová plec, těstoviny (zelenina, smetana)
2. Kuřecí raebit, brambor (zapečené, sýr, žampiony)
3. Sojové maso na pórku s kečupem, špecle, sýr

Úterý

12. 1. 2010
Polévka: Špenátová s vejci
Hlavní chod:
1. Hrachová kaše, dietní párek, chléb, okurka
2. Smažené rybí filé, bramborová kaše
3. Andulčiny těstoviny, čalamáda (žampióny)

Středa

13. 1. 2010
Polévka: Cizrnová
Hlavní chod:
1. Drůbeží rizoto, sýr, červená řepa
2. Vepřová plec v mrkvi, brambor
3. Nudle s mákem

Čtvrtek

14. 1. 2010
Polévka: Dršťková
Hlavní chod:
1. Přírodní hovězí pečeně, rýže
2. Řeznický tokáň, nočky (vepřové maso, šunka, okurky, slanina)
3. Americké brambory, bretaňská zelenina, dresing

Pátek

15. 1. 2010
Polévka: Hovězí s drožďovým kapáním
Hlavní chod:
1. Vepřová pečeně, houskový knedlík, zelí
2. Krůtí maso po italsku, barevné těstoviny, sýr (kečup, hrášek)
3. Vločkový karbenátek, šťouchané brambory

Pondělí

18. 1. 2010
Polévka: Kulajda (kopr, brambory, smetana, houby)
Hlavní chod:
1. Pipi směs, špagety, sýr
2. Zapečené rybí filé s kukuřicí, brambor
3. Rýžová kaše s ovocem sypaná čokoládou

Úterý

19. 1. 2010
Polévka: Kmínová s vejci
Hlavní chod:
1. Čočka na kyselo, uzená kýta, chléb, okurka
2. Králík s čínskou zeleninou, divoká rýže
3. Pepkova těstovinová omeleta, dušená zelenina

Středa

20. 1. 2010
Polévka: Hráškový krém
Hlavní chod:
1. Smažený karbenátek, bramborová kaše
2. Zvěřinová směs, bramborák (paprika, cibule)
3. Kuskus rizoto po srbsku, sýr, červená řepa

Čtvrtek

21. 1. 2010
Polévka: Gulášová
Hlavní chod:
1. Pečené kuřecí stehno, brambor
2. Vepřový guláš, těstoviny
3. Jogurtové knedlíky s ovocnou omáčkou

Pátek

22. 1. 2010
Polévka: Kuřecí s těstovinami
Hlavní chod:
1. Hamburská vepřová pečeně, houskový knedlík (zelenina, okurky)
2. Losos na másle, bramborová kaše
3. Žampiónový paprikáš, špecle

Pondělí

25. 1. 2010
Polévka: Zelná se smetanou
Hlavní chod:
1. Vepřová plec na zázvoru, rýže
2. Kuřecí kapsa gordon-bleu, brambor
3. Fazolový guláš se sojovým masem, chléb

Úterý

26. 1. 2010
Polévka: Krkonošská cibulačka
Hlavní chod:
1. Boloňské špagety s krůtím masem, sýr (rajčata)
2. Zeleninové lečo s vejci a klobásou, brambor
3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Středa

27. 1. 2010
Polévka: Hrstková
Hlavní chod:
1. Vepřová játra na cibulce, rýže
2. Sekaný biftek, brambor, hořčice, cibule
3. Těstovinový salát s tuňákem, pečivo

Čtvrtek

28. 1. 2010
Polévka: Krupicová s vejci
Hlavní chod:
1. Kuře na paprice, houskový knedlík
2. Rybí kroketa se sýrem, bramborová kaše
3. Holandská omáčka, bretaňská zelenina, barevné těstoviny

Pátek

29. 1. 2010
Polévka: Bramborová
Hlavní chod:
1. Pečená krkovička, dušený špenát, bramborové špalíčky

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: Jarmila

    Rybí krokety se sýrem
    Dnes jsme vyzkoušeli v MŠ vaší recepturu- rybí krokety se sýrem, bramborová kaše, všem chutnalo, děti ani nepoznali, že měli rybu. Děkuji za recept.