Pondělí
1. 2. 2010
Polévka: Sýrová se smaženým hráškem
Hlavní chod:
1. Pražský flamendr, těstoviny (vepřové maso, kápie, kečup)
2. Krůtí plátek na žampiónech, brambor
3. Zahradníkova těstovinová omeleta, fazole v tomatě
Úterý
2. 2. 2010
Polévka: Zeleninová s kuskusem
Hlavní chod:
1. Kuřecí směs kung-pao, rýže (arašídy, paprika)
2. Polpeta v pažitkové omáčce, brambor (mleté maso)
3. Lívance s jablky, míchaný tvaroh
Středa
3. 2. 2010
Polévka: Frankfurtská
Hlavní chod:
1. Hrachová kaše, opečený párek, chléb, okurka
2. Zapečené filé s brokolicí a mozzarellou, bramborová kaše
3. Knedlík s vejci, okurka
Čtvrtek
4. 2. 2010
Polévka: Hovězí s vaječnou jíškou
Hlavní chod:
1. Rajská omáčka, hovězí maso vařené, těstoviny
2. Smažený vepřový řízek naruby, brambor
3. Slovenské halušky, kysané zelí, sýr, cibulka
Pátek
5. 2. 2010
Polévka: Hradecká (kroupy, zelí, uzené maso, houby)
Hlavní chod:
1. Králík na smetaně, houskový knedlík
2. Ražničí na plechu, brambor
3. Obilninová kaše sypaná čokoládou
Pondělí
8. 2. 2010
Polévka: Čočková s mrkví
Hlavní chod:
1. Maminčino kuře, rýže (játra, žampióny)
2. Hovězí maso po italsku, těstoviny, sýr
3. Křenová omáčka, vařené vejce, brambor
Úterý
9. 2. 2010
Polévka: Brokolicová
Hlavní chod:
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše
2. Fazole chilli-con-carne s vepřovým masem, chléb
3. Nudlový nákyp s tvarohem a ovocem
Středa
10. 2. 2010
Polévka: Česneková s vejci
Hlavní chod:
1. Pekingské kuřecí maso, rýže (okurky, smetana, žampióny)
2. Sekaná pečeně, kysané zelí, brambor
3. Španělské sojové maso, divoká ryže (vejce, okurky)
Čtvrtek
11. 2. 2010
Polévka: Ruský boršč
Hlavní chod:
1. Orlická směs, špagety, sýr
2. Kantonská rýže, červená řepa (kuřecí maso, šunka, vejce)
3. Domácí buchty
Pátek
12. 2. 2010
Polévka: Slepičí s vaječným strouháním
Hlavní chod:
1. Segedinský guláš, houskový knedlík (zelí)
2. Vepřový plátek na másle, šťouchané brambory
3. Čočkový salát s vejci a tofu, pečivo
Pondělí
15. 2. 2010
Polévka: Uzená s kroupami
Hlavní chod:
1. Cikánský vepřový plátek, rýže (lečo, anglická slanina)
2. Rybí filé se šunkovou omáčkou, brambor
3. Nudle s mákem
Úterý
16. 2. 2010
Polévka: Drožďová s vejci
Hlavní chod:
1. Čočka na kyselo, slabý párek, chléb, okurka
2. Zabijačkový prejt, kysané zelí, brambor
3. Zeleninové rizoto, sýr, červená řepa
Středa
17. 2. 2010
Polévka Gulášová
Hlavní chod:
1. Asijská pánev s kuřecím masem, rýže
2. Smažený karbenátek, bramborová kaše
3. Zahradnické špagety s robi masem, mozzarella
Čtvrtek
18. 2. 2010
Polévka: Hovězí s kapáním
Hlavní chod:
1. Vepřová plec na kmíně, těstoviny
2. Zvěřinová pikantní směs, bramborák
3. Chlupaté knedlíky s houbami
Pátek
19. 2. 2010
Polévka: Rybí se smaženým hráškem
Hlavní chod:
1. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík
2. Krůtí maso v zelenině s nivou, divoká rýže
3. Smažený sýr tofu, brambor, tvarohová tatarka
Pondělí
22. 2. 2010
Polévka: Krkonošská cibulačka
Hlavní chod: Chalupářský řízek, brambor (v bramborovém těstíčku)
Úterý
23. 2. 2010
Polévka: Kulajda (houby, kopr, smetana)
Hlavní chod: Kynuté knedlíky s ovocem, tvaroh
Středa
24. 2. 2010
Polévka: Zeleninová s bulgurem
Hlavní chod: Španělský ptáček, rýže
Čtvrtek
25. 2. 2010
Polévka: Pórková s kapáním
Hlavní chod: Vepřový guláš, těstoviny
Pátek
26. 2. 2010
Polévka: Kuřecí s těstovinami
Hlavní chod: Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí, cibulka