Přeskočit na obsah

Jídelníček

Školní jídelna Žamberk
Finanční normativy: 19,50 Kč / 21,00 Kč / 25,00 Kč

Pondělí

1. 2. 2010
Polévka: Sýrová se smaženým hráškem
Hlavní chod:
1. Pražský flamendr, těstoviny (vepřové maso, kápie, kečup)
2. Krůtí plátek na žampiónech, brambor
3. Zahradníkova těstovinová omeleta, fazole v tomatě

Úterý

2. 2. 2010
Polévka: Zeleninová s kuskusem
Hlavní chod:
1. Kuřecí směs kung-pao, rýže (arašídy, paprika)
2. Polpeta v pažitkové omáčce, brambor (mleté maso)
3. Lívance s jablky, míchaný tvaroh

Středa

3. 2. 2010
Polévka: Frankfurtská
Hlavní chod:
1. Hrachová kaše, opečený párek, chléb, okurka
2. Zapečené filé s brokolicí a mozzarellou, bramborová kaše
3. Knedlík s vejci, okurka

Čtvrtek

4. 2. 2010
Polévka: Hovězí s vaječnou jíškou
Hlavní chod:
1. Rajská omáčka, hovězí maso vařené, těstoviny
2. Smažený vepřový řízek naruby, brambor
3. Slovenské halušky, kysané zelí, sýr, cibulka

Pátek

5. 2. 2010
Polévka: Hradecká (kroupy, zelí, uzené maso, houby)
Hlavní chod:
1. Králík na smetaně, houskový knedlík
2. Ražničí na plechu, brambor
3. Obilninová kaše sypaná čokoládou

Pondělí

8. 2. 2010
Polévka: Čočková s mrkví
Hlavní chod:
1. Maminčino kuře, rýže (játra, žampióny)
2. Hovězí maso po italsku, těstoviny, sýr
3. Křenová omáčka, vařené vejce, brambor

Úterý

9. 2. 2010
Polévka: Brokolicová
Hlavní chod:
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše
2. Fazole chilli-con-carne s vepřovým masem, chléb
3. Nudlový nákyp s tvarohem a ovocem

Středa

10. 2. 2010
Polévka: Česneková s vejci
Hlavní chod:
1. Pekingské kuřecí maso, rýže (okurky, smetana, žampióny)
2. Sekaná pečeně, kysané zelí, brambor
3. Španělské sojové maso, divoká ryže (vejce, okurky)

Čtvrtek

11. 2. 2010
Polévka: Ruský boršč
Hlavní chod:
1. Orlická směs, špagety, sýr
2. Kantonská rýže, červená řepa (kuřecí maso, šunka, vejce)
3. Domácí buchty

Pátek

12. 2. 2010
Polévka: Slepičí s vaječným strouháním
Hlavní chod:
1. Segedinský guláš, houskový knedlík (zelí)
2. Vepřový plátek na másle, šťouchané brambory
3. Čočkový salát s vejci a tofu, pečivo

Pondělí

15. 2. 2010
Polévka: Uzená s kroupami
Hlavní chod:
1. Cikánský vepřový plátek, rýže (lečo, anglická slanina)
2. Rybí filé se šunkovou omáčkou, brambor
3. Nudle s mákem

Úterý

16. 2. 2010
Polévka: Drožďová s vejci
Hlavní chod:
1. Čočka na kyselo, slabý párek, chléb, okurka
2. Zabijačkový prejt, kysané zelí, brambor
3. Zeleninové rizoto, sýr, červená řepa

Středa

17. 2. 2010
Polévka Gulášová
Hlavní chod:
1. Asijská pánev s kuřecím masem, rýže
2. Smažený karbenátek, bramborová kaše
3. Zahradnické špagety s robi masem, mozzarella

Čtvrtek

18. 2. 2010
Polévka: Hovězí s kapáním
Hlavní chod:
1. Vepřová plec na kmíně, těstoviny
2. Zvěřinová pikantní směs, bramborák
3. Chlupaté knedlíky s houbami

Pátek

19. 2. 2010
Polévka: Rybí se smaženým hráškem
Hlavní chod:
1. Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík
2. Krůtí maso v zelenině s nivou, divoká rýže
3. Smažený sýr tofu, brambor, tvarohová tatarka

Pondělí

22. 2. 2010
Polévka: Krkonošská cibulačka
Hlavní chod: Chalupářský řízek, brambor (v bramborovém těstíčku)

Úterý

23. 2. 2010
Polévka: Kulajda (houby, kopr, smetana)
Hlavní chod: Kynuté knedlíky s ovocem, tvaroh

Středa

24. 2. 2010
Polévka: Zeleninová s bulgurem
Hlavní chod: Španělský ptáček, rýže

Čtvrtek

25. 2. 2010
Polévka: Pórková s kapáním
Hlavní chod: Vepřový guláš, těstoviny

Pátek

26. 2. 2010
Polévka: Kuřecí s těstovinami
Hlavní chod: Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí, cibulka

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se