Přeskočit na obsah

Jídelníček

Školní jídelna Žamberk
Finanční normativy: 19,50 Kč / 21,00 Kč / 25,00 Kč

Pondělí

1. 3. 2010
Polévka: Květáková
Hlavní chod:
1. Vepřové nudličky gyros (koření), těstoviny, sýr
2. Rybí filé v těstíčku, brambor
3. Sojové maso s ananasem, divoká rýže

Úterý

2. 3. 2010
Polévka: Zelná s klobásou
Hlavní chod:
1. Vepřová plec v mrkvi, brambor
2. Šunkafleky, červená řepa
3. Špenátové halušky se sýrovou omáčkou

Středa

3. 3. 2010
Polévka: Kmínová s vejci
Hlavní chod:
1. Roštěná na slanině, rýže
2. Hrachová kaše, uzená kýta, chléb, okurka
3. Sýrová kroketa, bretaňská zelenina dušená

Čtvrtek

4. 3. 2010
Polévka: Selská (mléko, žampiony, nudle)
Hlavní chod:
1. Vepřová plec na česneku, těstoviny
2. Krůtí řízek v sezamu, bramborová kaše
3. Rýžový nákyp s ovocem

Pátek

5. 3. 2010
Polévka: Hovězí s fridátovými nudlemi
Hlavní chod:
1. Šípková omáčka s vepřovou pečení, houskový knedlík
2. Ledvinky na cibulce, rýže
3. Italské těstoviny se žampióny a sýrem

Pondělí

8. 3. 2010
Polévka Krabí ze surimi
Hlavní chod:
1. Bratislavská vepřová plec, kolínka (zelenina, protlak, smetana)
2. Zapečené rybí filé s lečem a mozzarellou, brambor
3. Žampiónový paprikáš, špecle

Úterý

9. 3. 2010
Polévka: Krkonošská cibulačka
Hlavní chod:
1. Kouzelný měšec, šťouchané brambory (kuřecí maso v listovém těstě)
2. Fazole chilli-con-carne s vepřovým masem, chléb
3. Kuskus rizoto s tofu a zeleninou, sýr, červená řepa

Středa

10. 3. 2010
Polévka: Rajská s drobením
Hlavní chod:
1. Krůtí maso na zázvoru, rýže
2. Sekaný hovězí biftek, brambor, hořčice, cibule
3. Krupicová kaše sypaná čokoládou

Čtvrtek

11. 3. 2010
Polévka: Hrstková
Hlavní chod:
1. Špagety dle pražského uzenáře, sýr (vepřové maso, šunka, kečup)
2. Drůbeží játra na pórku, kari rýže
3. Francouzské brambory se sojovým masem, okurka

Pátek

12. 3. 2010
Polévka: Hovězí s masovou zavářkou
Hlavní chod:
1. Pečená krkovička, dušené zelí, houskový knedlík
2. Holandský řízek (se sýrem), bramborová kaše
3. Květáková placička s tarhoňou, baby mrkvičky s kukuřicí

Pondělí

15. 3. 2010
Polévka: Zeleninová s kapustou a rýží
Hlavní chod:
1. Kuřecí rolka, bramborová kaše
2. Mexický guláš, rýže, sýr (hrášek)
3. Sýrový nákyp, bretaňská zelenina, hořčičný dresing

Úterý

16. 3. 2010
Polévka: Mléčná s drobením
Hlavní chod:
1. Selské vepřové plecko, dušený špenát, brambor
2. Řeznický tokáň, nočky
3. Nudle s mákem

Středa

17. 3. 2010
Polévka: Uzená s kroupami
1. Kuře na paprice, těstoviny
2. Čočka na kyselo, vepřenka, chléb, okurka
3. Smažený celer, brambor, tvarohová tatarka

Čtvrtek

18. 3. 2010
Polévka: Gulášová
Hlavní chod:
1. Rizoto z vepřového masa, sýr, červená řepa
2. Smažené rybí filé se sezamem, bramborová kaše
3. Krupicový puding s ovocnou omáčkou

Pátek

19. 3. 2010
Polévka: Kuřecí s těstovinami
Hlavní chod:
1. Koprová omáčka, vepřová kýta vařená, houskový knedlík
2. Staročeská sekanina, kysané zelí, brambor
3. Těstovinový s krabím masem, pečivo

Pondělí

22. 3. 2010
Polévka: Ontário (luštěninová)
Hlavní chod:
1. Kuřecí směs kung pao (arašídy, paprika), rýže
2. Rajská omáčka, hovězí maso vařené, těstoviny
3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Úterý

23. 3. 2010
Polévka: Kuskusová s vejci
Hlavní chod:
1. Cikánský vepřový plátek (lečo, kečup), brambor
2. Hrachová kaše, opečený párek, chléb, okurka
3. Andulčiny těstoviny, čalamáda

Středa

24. 3. 2010
Polévka: Rybí se zeleninou
Hlavní chod:
1. Smažený karbenátek, bramborová kaše
2. Srbský džuveč, sýr, červená řepa
3. Sojové maso po indicku (jablka, kari, smetana), divoká rýže

Čtvrtek

25. 3. 2010
Polévka: Hovězí s masem a kapáním
Hlavní chod:
1. Kuřecí stehno alá kachna, červené zelí, bramborové špalíčky
2. Boloňské špagety s vepřovým masem (rajčata), sýr
3. Rýžová kaše sypaná čokoládou

Pátek

26. 3. 2010
Polévka: Zelná s vejci
Hlavní chod:
1. Vepřový guláš, houskový knedlík
2. Rybí filé po mlynářsku, šťouchané brambory
3. Cmunda po kaplicku s robi masem (bramborák, zelí)

Pondělí

29. 3. 2010
Polévka: Zeleninová s vaječnou jíškou
Hlavní chod:
1. Vepřové nudličky gyros (koření), rýže
2. Marinované kuřecí maso, fazole v tomatě
3. Slovenské halušky, dušené zelí, sýr, cibulka

Úterý

30. 3. 2010
Polévka: Frankfurtská
Hlavní chod:
1. Vepřová plec na česneku, těstoviny
2. Zapečené rybí filé s nivou, brambor
3. Knedlík s vejci, okurka

Středa

31. 3. 2010
Polévka: Hovězí s játrovou zavářkou
Hlavní chod:
1. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše
2. Špagety se špenátem a kuřecími fondy, mozzarella
3. Žemlovka s jablky a tvarohem

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se