Přeskočit na obsah

Jídelníček

Školní jídelna Žamberk
Finanční normativy: 19,50 Kč / 21,00 Kč / 25,00 Kč

Úterý

1. 6. 2010
Polévka: Kulajda (kopr, smetana, žampiony)
Hlavní chod:
1. Rajská omáčka, hovězí maso vařené, kolínka
2. Ražniči na plechu, brambor
3. Rýžová kaše sypaná čokoládou

Středa

2. 6. 2010
Polévka: Hradecká s kroupami
Hlavní chod:
1. Čočka na kyselo, vepřenka, chléb, okurka
2. Zapečené rybí filé s nivou, brambor
3. Žampióny na smetaně, barevné těstoviny

Čtvrtek

3. 6. 2010
Polévka: Krkonošská cibulačka
Hlavní chod:
1. Uzená krkovička, červené zelí, bramborové špalíčky
2. Mexický guláš, rýže, sýr (hrášek, kečup)
3. Těstovinový salát s tuňákem, pečivo

Pátek

4. 6. 2010
Polévka: Kuřecí s těstovinami
Hlavní chod:
1. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše
2. Boloňské špagety s vepřovým masem, sýr (rajčata)
3. Borůvkové kynuté knedlíky, míchaný tvaroh

Pondělí

7. 6. 2010
Polévka: Květáková
Hlavní chod:
1. Čínská kuřecí směs, rýže
2. Putimský vepřový plátek, brambor (okurky, šunka, žampiony)
3. Sýrová placička, bretaňská zelenina, hořčičný dresing

Úterý

8. 6. 2010
Polévka: Hovězí s vaječnou jíškou
Hlavní chod:
1. Holandský řízek, bramborová kaše
2. Srbský džuveč, sýr, červená řepa
3. Zapečené brambory s brokolicí a robi, čalamáda

Středa

9. 6. 2010
Polévka: Sýrová se smaženým hráškem
Hlavní chod:
1. Hovězí maso po italsku, těstoviny, sýr
2. Chlupaté knedlíky, pištovo zelí s vepřovým masem
3. Žemlovka s jablky a tvarohem

Čtvrtek

10. 6. 2010
Polévka: Ruský boršč
Hlavní chod:
1. Vepřová pečeně, baby mrkev s kukuřicí, brambor
2. Hrachová kaše, opečený párek, chléb, okurka
3. Torteliny plněné sýrem, tomatová omáčka, mozzarella

Pátek

11. 6. 2010
Polévka: Krupicová s vejci
Hlavní chod:
1. Hovězí guláš, houskový knedlík
2. Rybí filé na másle, šťouchané brambory
3. Zahradnické špagety se sojovým masem, sýr

Pondělí

14. 6. 2010
Polévka: Čočková s mrkví
Hlavní chod:
1. Kantonská rýže, sýr, červená řepa (kuřecí maso, vejce, šunka)
2. Smažený karbenátek, bramborová kaše
3. Žampióny po cikánsku, špecle (lečo)

Úterý

15. 6. 2010
Polévka: Zeleninová se strouháním
Hlavní chod:
1. Vepřový plátek Gyros, těstoviny, sýr
2. Fazole chilli-con-carne s masem, chléb
3. Obilninová kaše sypaná čokoládou

Středa

16. 6. 2010
Polévka: Rybí se zeleninou
Hlavní chod:
1. Krůtí maso na kari, rýže
2. Jaternicový prejt, kysané zelí, brambor
3. Zeleninový nákyp, šťouchané brambory s jarní cibulkou

Čtvrtek

17. 6. 2010
Polévka: Gulášová
Hlavní chod:
1. Smažené rybí filé se sezamem, bramborová kaše
2. Orlická směs, špagety, sýr (vepřové maso, paprika, kečup)
3. Vdolky sypané mákem, džem

Pátek

18. 6. 2010
Polévka: Hovězí s masovou zavářkou a těstovinami
Hlavní chod:
1. Koprová omáčka, hovězí maso vařené, houskový knedlík
2. Vepřová játra na cibulce, rýže
3. Řecké těstoviny se sojovým masem, sýr (olivy, paprika, rajčata)

Pondělí

21. 6. 2010
Polévka: Česneková s bramborem
Hlavní chod:
1. Vepřová plec na kmíně, těstoviny
2. Pražský flamendr, brambor (vepřové maso, kečup, paprika)
3. Slovenské halušky se zelím, sýr, cibulka

Úterý

22. 6. 2010
Polévka: Sicilská rybí (drcená rajčata)
Hlavní chod:
1. Vepřový řízek naruby, nové brambory
2. Rybí paela po česku s krabím masem, červená řepa (rýže, zelenina)
3. Nudlový nákyp s ovocem a tvarohem

Středa

23. 6. 2010
Polévka: Drožďová s vejci
Hlavní chod:
1. Čočka na kyselo, dušená šunka, chléb, okurka
2. Sekaný hovězí biftek, nové brambory, hořčice, cibule
3. Zapečené špagety se špenátem a robi masem, čalamáda

Čtvrtek

24. 6. 2010
Polévka: Hráškový krém
Hlavní chod:
1. Country směs s krůtím masem, bylinková rýže
2. Zapečené rybí filé s lečem, nové brambory
3. Sojové maso na pórku s kečupem, těstoviny

Pátek

25. 6. 2010
Polévka: Krkonošská cibulačka
Hlavní chod:
1. Kuřecí stehno alá kachna, červené zelí, bramborové špalíčky
2. Mahdalovy těstoviny s brokolicovou omáčkou (šunka, smetana, sýr)
3. Rýžová kaše se skořicí

Pondělí

28. 6. 2010
Polévka: Zeleninová s kroupami
Hlavní chod:
1. Vepřový plátek na žampiónech, rýže
2. Hrachová kaše, opečený párek, chléb, okurka
3. Smažený celer, brambor, tvarohová tatarka

Úterý

29. 6. 2010
Polévka: Babiččina luštěninová
Hlavní chod:
1. Boloňské špagety s vepřovým masem, sýr (rajčata)
2. Drůbeží rizoto, sýr, červená řepa
3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Středa

30. 6. 2010
Polévka: Frankfurtská
Hlavní chod:
1. Krůtí řízek v sezamu, brambor

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se