Pátek
1. 10. 2010
Polévka: Hovězí s masem a drobením
Hlavní chod:
1. Orlická směs, špagety (paprika, pórek, kečup)
2. Smažený vepřový řízek naruby, brambor
3. Rýžový nákyp s ovocem
Pondělí
4. 10. 2010
Polévka: Zeleninová se sójou a kroupami
Hlavní chod:
1. Maminčino kuře, rýže (žampiony, vepřová játra)
2. Sekaný hovězí biftek, brambor, cibule
3. Čočkový salát s vejci a sýrem, pečivo
Úterý
5. 10. 2010
Polévka: Rybí krém se smaženým hráškem
Hlavní chod:
1. Bratislavská vepřová plec, těstoviny (smetana, zelenina)
2. Přírodní krůtí řízek, bramborová kaše
3. Dušená mrkev s květákem, jasmínová rýže
Středa
6. 10. 2010
Polévka: Zelná s bramborem
Hlavní chod:
1. Pekingské kuřecí maso, rýže
2. Italské masové tortelíny, rajčatová omáčka, sýr
3. Domácí buchty
Čtvrtek
7. 10. 2010
Polévka: Kuřecí se strouháním
Hlavní chod:
1. Hrachová kaše, dietní párek, chléb, okurka
2. Zapečené rybí filé s lečem, brambor
3. Zahradnické špagety se sojovým masem, sýr
Pátek
8. 10. 2010
Polévka: Květáková s vejci
Hlavní chod:
1. Hamburská vepřová pečeně, houskový knedlík (zelenina, smetana)
2. Zabijačkový prejt, kysané zelí, brambor
3. Andulčiny těstoviny, červená řepa (žampióny)
Pondělí
11. 10. 2010
Polévka: Hrstková
Hlavní chod:
1. Treska s brokolicí a sýrem, bramborová kaše
2. Pečená krkovička, červené zelí, bramborové špalíčky
3. Nudle s mákem
Úterý
12. 10. 2010
Polévka: Špenátová s vejci
Hlavní chod:
1. Špagety dle pražského uzenáře, sýr (vepřové maso, šunka, kečup)
2. Vepřová játra na cibulce, rýže
3. Žampiónový paprikáš, špecle
Středa
13. 10. 2010
Polévka: Zabijačková s kroupami
Hlavní chod:
1. Rajská omáčka, hovězí maso vařené, kolínka
2. Špekové knedlíky, kysané zelí, cibulka
3. Bretaňská zelenina, americké brambory, bylinkový dresing
Čtvrtek
14. 10. 2010
Polévka: Ruský boršč
Hlavní chod:
1. Zbojnická vepřová pečeně, rýže (anglická slanina)
2. Fazolová kaše, kuřecí buletky, okurka, chléb
3. Smažený sýr Tofu, brambor, tvarohová tatarka
Pátek
15. 10. 2010
Polévka: Hovězí s pažitkovým kapáním
Hlavní chod:
1. Segedinský guláš, houskový knedlík
2. Rybí filé v sýrovém těstíčku, brambor
3. Vločková kaše sypaná čokoládou
Pondělí
18. 10. 2010
Polévka: Hrachová
Hlavní chod:
1. Soukenický řízek, bramborová kaše (mleté maso)
2. Řeznický tokáň, orlické nočky (vepřové maso, slanina, okurky)
3. Těstovinový salát s tuňákem, pečivo
Úterý
19. 10. 2010
Polévka: Česneková s vejci
Hlavní chod:
1. Krůtí maso na pórku, brambor
2. Šunkafleky, červená řepa
3. Nivové placičky, baby mrkvičky s kukuřicí
Středa
20. 10. 2010
Polévka: Mléčná s drobením
Hlavní chod:
1. Hovězí pečeně frankfurtská, rýže (paprika, párek, smetana)
2. Kuřecí raebit, brambor (zapečené)
3. Lívance s jablky a skořicí, míchaný tvaroh
Čtvrtek
21. 10. 2010
Polévka: Bramborová
Hlavní chod:
1. Zvěřinový guláš Petra Voka, těstoviny (lečo)
2. Mořský úhoř na mandlích, šťouchané brambory
3. Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, okurka
Pátek
22. 10. 2010
Polévka: Hovězí s masovou zavářkou a těstovinami
Hlavní chod:
1. Králík na smetaně, houskový knedlík
2. Šunková pizza se sýrem
3. Cmunda po kaplicku s robi masem (bramborák, zelí)
Pondělí
25. 10. 2010
Polévka: Rybí se smaženým hráškem
Hlavní chod:
1. Plněný bramborový knedlík uzeným masem, zelí, cibulka
2. Čínská kuřecí směs, jasmínová rýže
3. Zapečené těstoviny se špenátem a robi masem
Úterý
26. 10. 2010
Polévka: Babiččina luštěninová
Hlavní chod:
1. Boloňské špagety s vepřovým masem, sýr (rajčata)
2. Pražská hovězí pečeně, rýže (hrášek, vejce)
3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Středa
27. 10. 2010
Polévka: Krupicová s vejci
Hlavní chod: Krůtí řízek v sezamu, brambor
Čtvrtek
28. 10. 2010
Státní svátek
Pátek
29. 10. 2010
Polévka: Krkonošská cibulačka
Hlavní chod: Moravský vrabec, dušené zelí, houskový knedlík