Přeskočit na obsah

Jídelníček

Školní jídelna Žamberk
Finanční normativy: 19,50 Kč / 21,00 Kč / 25,00 Kč

Pondělí

1. 11. 2010
Polévka: Pórková s kapáním
Hlavní chod:
1. Azu po tatarsku, rýže (hovězí maso, okurky, rajský protlak)
2. Sekaná pečeně, kysané zelí, brambor
3. Houbový kuba s tofu, chléb, okurka (kroupy)

Úterý

2. 11. 2010
Polévka: Hovězí s vaječnou jíškou
Hlavní chod:
1. Hrachová kaše, opečený párek, chléb, okurka
2. Rybí filé na másle, brambor
3. Zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem

Středa

3. 11. 2010
Polévka: Gulášová
Hlavní chod:
1. Vepřová pečeně, dušený špenát, brambor
2. Srbský džuveč, sýr, červená řepa
3. Sýrová kroketa, bretaňská zelenina, tzatziky dresing

Čtvrtek

4. 11. 2010
Polévka: Krabí ze surimi
Hlavní chod:
1. Vepřová plec na paprice, rýže
2. Opečená vinná klobása, bramborová kaše
3. Krupicový puding s ovocným pyré

Pátek

5. 11. 2010
Polévka: Krupková se zeleninou
Hlavní chod:
1. Kuřecí stehno alá kachna, červené zelí, bramborové špalíčky
2. Vepřový guláš, těstoviny
3. Španělské sojové maso, jasmínová rýže

Pondělí

8. 11. 2010
Polévka: Cizrnová
Hlavní chod:
1. Rajská omáčka, hovězí maso vařené, kolínka
2. Vepřová plec v kapustě, brambor
3. Bulgur rizoto s robi masem, sýr, červená řepa

Úterý

9. 11. 2010
Polévka: Kmínová s vejci
Hlavní chod:
1. Orlická směs, špagety, sýr (vepřové + hovězí maso, pór, paprika, kečup)
2. Chlupaté knedlíky, pištovo zelí s vepřovým masem
3. Žemlovka s jablky a tvarohem

Středa

10. 11. 2010
Polévka: Dršťková
Hlavní chod:
1. Fazole po selsku, kuřecí fondy, chléb, okurka (fazole, slanina)
2. Vepřový plátek na žampiónech, jasmínová rýže
3. Zeleninový karbenátek se sýrem, brambor, jogurtový dresing

Čtvrtek

11. 11. 2010
Polévka: Hradecká s kroupami
Hlavní chod:
1. Pikantní masová směs, těstoviny, sýr
2. Smažené rybí filé, bramborová kaše
3. Lečo s vejci, brambor

Pátek

12. 11. 2010
Polévka: Slepičí s těstovinami
Hlavní chod:
1. Svíčková vepřová pečeně, houskový knedlík
2. Čevabčiči, brambor, hořčice, cibule
3. Krupicová kaše sypaná čokoládou

Pondělí

15. 11. 2010
Polévka: Sicilská rybí (drcená rajčata, drobení)
Hlavní chod:
1. Vepřová plec na česneku, kolínka
2. Kuřecí rolka, bramborová kaše
3. Žampióny na smetaně, špecle

Úterý

16. 11. 2010
Polévka: Brokolicový krém se smaženým hráškem
Hlavní chod:
1. Kantonská rýže, sýr, červená řepa (kuřecí maso, vejce, šunka)
2. Zapečené rybí filé se sýrem, šťouchané brambory
3. Špenátové halušky s holandskou omáčkou

Středa

17. 11. 2010
Státní svátek

Čtvrtek

18. 11. 2010
Polévka: Ruský boršč
Hlavní chod:
1. Pekingská kuřecí směs, jasmínová rýže (okurky, žampiony, smetana)
2. Čočka na kyselo, vepřenka, chléb, okurka
3. Italské těstoviny se sojovým masem, sýr

Pátek

19. 11. 2010
Polévka: Hovězí se sýrovým kapáním
Hlavní chod:
1. Koprová omáčka, hovězí maso vařené, houskový knedlík
2. Marinovaná krkovička, brambor, dresing tzaziky
3. Nudle s mákem

Pondělí

22. 11. 2010
Polévka: Zelná s paprikou
Hlavní chod:
1. Pečené kuřecí stehno, rýže
2. Vepřové nudličky, gyros, těstoviny, sýr (koření)
3. Květákový mozeček, brambor

Úterý

23. 11. 2010
Polévka: Zeleninová s pohankou a vejci
Hlavní chod:
1. Hrachová kaše, dietní párek, chléb, okurka
2. Losos s bylinkovou omáčkou, brambor
3. Sojové maso bac-can, divoká rýže (zelí, koření)

Středa

24. 11. 2010
Polévka: Krkonošská cibulačka
Hlavní chod:
1. Znojemská hovězí pečeně, rýže (okurky)
2. Smažený karbenátek, bramborová kaše
3. Rýžový nákyp s ovocem

Čtvrtek

25. 11. 2010
Polévka: Ó hladové já (luštěninová)
Hlavní chod:
1. Pipi směs, špagety, sýr (kuřecí maso, kečup, zelenina)
2. Ražničí na plechu, brambor (vepřové maso, játra, klobása, zelenina)
3. Pepkova omeleta, mexická zelenina, hořčičný dresing (špenát)

Pátek

26. 11. 2010
Polévka: Hovězí s masovou zavářkou
Hlavní chod:
1. Vepřová pečeně, dušené zelí, houskový knedlík
2. Zvěřinová směs, bramborák
3. Kukuřice na másle, vaječná omeleta, brambor

Pondělí

29. 11. 2010
Polévka: Drůbeží s fridátovými nudlemi
Hlavní chod:
1. Šunkafleky, červená řepa
2. Rybí filé v sýrovém těstíčku, brambor
3. Mexické sojové maso, hrášková rýže

Úterý

30. 11. 2010
Polévka: Rajská s cizrnou
Hlavní chod:
1. Zbojnická vepřová pečeně, dušený špenát, bramborové špalíčky
2. Vepřová játra na cibulce, rýže
3. Těstovinový salát s tuňákem, pečivo

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se