Přeskočit na obsah

Jídelníček – Žamberk

Školní jídelna Žamberk

Pondělí

2. 2. 2009
Polévka: Rybí krém se smaženým hráškem
Hlavní chod:
1. Maminčino kuře, rýže (žampiony, drůbeží játra)
2. Bratislavská vepřová plec, kolínka (zelenina, smetana)
3. Slovenské halušky se zelím a sýrem

Úterý

3. 2. 2009
Polévka: Hrstková
Hlavní chod:
1. Selská vepřová pečeně, baby mrkvičky, brambor
2. Mexický guláš, rýže, sýr (kečup, hrášek)
3. Vločková kaše sypaná čokoládou

Středa

4. 2. 2009
Polévka: Zeleninová s kroupami
Hlavní chod:
1. Rybí karbenátek se sýrem, bramborová kaše
2. Pipi směs, špagety (drůbeží maso, pórek)
3. Zeleninová lečo s robi masem a vejci, brambor

Čtvrtek

5. 2. 2009
Polévka Gulášová
Hlavní chod:
1. Hovězí pečeně na houbách, rýže
2. Čevebčiči, brambor, hořčice, cibule
3. Sýrový nákyp, bretaňská zelenina, dresing

Pátek

6. 2. 2009
Polévka: Hovězí s játrovou zavářkou a těstovinami
Hlavní chod:
1. Kuře na paprice, houskový knedlík
2. Smažený vepřový řízek, brambor
3. Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, okurka

Pondělí

9. 2. 2009
Polévka: Pórková s kápáním
Hlavní chod:
1. Vepřový guláš, kolínka
2. Kuřecí směs kung – pao, rýže
3. Nivová placička s kukuřicí, brambor

Úterý

10. 2. 2009
Polévka: Zeleninová s kapustou a rýží
Hlavní chod:
1. Holandský řízek, brambor (mleté maso se sýrem)
2. Cizrnová kaše, opečený párek, chléb, okurka
3. Žampióny v bylinkové omáčce, barevné těstoviny

Středa

11. 2. 2009
Polévka: Mléčná s drobením
Hlavní chod:
1. Srbský džuveč, sýr, červená řepa
2. Vepřové nudličky Gyros, těstoviny
3. Vdolky sypané mákem, marmeláda

Čtvrtek

12. 2. 2009
Polévka: Frankfurtská
Hlavní chod:
1. Znojemská hovězí pečeně, rýže
2. Zapečené rybí filé v leču, bramborová kaše
3. Italské sojové maso, špagety, sýr

Pátek

13. 2. 2009
Polévka: Drůbková s těstovinami
Hlavní chod:
1. Svíčková vepřová pečeně, houskový knedlík
2. České ražniči, brambor, tvaroh.tatarka (smažené – sýr, salám)
3. Čočkový salát s vejci a sýrem, pečivo

Pondělí

16. 2. 2009
Polévka: Bramborová
Hlavní chod:
1. Vepřová játra na slanině, dušená rýže

Úterý

17. 2. 2009
Polévka: Krupicová s vejci
Hlavní chod:
1 Králík na divoko, brambor

Středa

18. 2. 2009
Polévka: Zelná s paprikou
Hlavní chod:
1. Kynuté knedlíky plněné ovocem, tvaroh, cukr

Čtvrtek

19. 2. 2009
Polévka: Krkonošská cibulačka
Hlavní chod:
1. Husarská roláda, bramborová kaše

Pátek

20. 2. 2009
Polévka: Kuřecí s těstovinami
Hlavní chod:
1. Vepřová pečeně, dušený špenát, bramborové špalíčky

Pondělí

23. 2. 2009
Polévka: Kmínová se zeleninou a vejci
Hlavní chod:
1. Vepřová plec v mrkvi, brambor
2. Raviolly plněné masem, rajčatová omáčka, sýr (těstoviny)
3. Fazole chilli – con – carne se sojovým masem, chléb

Úterý

24. 2. 2009
Polévka: Kulajda (kopr, brambor, smetana)
Hlavní chod:
1. Balkánský vepřový plátek, rýže (sýr)
2. Smažené rybí filé, brambor
3. Žampiónový paprikáš, špecle

Středa

25. 2. 2009
Polévka: Zeleninová jarní
Hlavní chod:
1. Orlická směs, špagety, sýr
2. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí,cibulka
3. Kuskus rizoto se zeleninou a robi, čalamáda

Čtvrtek

26. 2. 2009
Polévka: Babiččina luštěninová
Hlavní chod:
1. Zapečené těstoviny s vepřovým masem,červená řepa
2. Chalupářský řízek, brambor (salám v bramborovém těstíčku)
3. Koblihy plněné marmeládou

Pátek

27. 2. 2009
Polévka Hovězí s masem a drobením
Hlavní chod:
1. Moravský vrabec, dušené zelí, houskový knedlík
2. Pekingské drůbeží maso, barevné těstoviny
3. Horalské bramborové placičky se sýrem, dušená kapusta

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se