Přeskočit na obsah

Jídelníček – Žamberk

Školní jídelna Žamberk

Pondělí

5. 1. 2009
Polévka: Uzená s kroupami
Hlavní chod:
1. Orlická směs, špagety, sýr
2. Smažený karbenátek, brambor
3. Španělské sojové maso, rýže (vejce, okurky)

Úterý

6. 1. 2009
Polévka: Rajská s rýží
Hlavní chod:
1. Přírodní vepřový řízek, bramborová kaše
2. Čočka na kyselo, opečený párek, chléb, okurka
3. Rýžový nákyp s ovocem

Středa

7. 1. 2009
Polévka: Hovězí s drobením
Hlavní chod:
1. Vepřová plec na česneku, kolínka
2. Rybí filé na másle, šťouchané brambory
3. Žampiónový paprikáš, divoká rýže

Čtvrtek

8. 1. 2009
Polévka: Luštěninová
Hlavní chod:
1. Italské hovězí maso, rýže (kečup, koření, hrášek)
2. Kuřecí fondy, špenát, špagety, sýr
3. Smažený kapustový karbenátek, brambor, bylinkový dresing

Pátek

9. 1. 2009
Polévka: Frankfurtská
Hlavní chod:
1. Vepřová pečeně, houskový knedlík, dušené zelí
2. Sýrový nákyp se šunkou, brambor
3. Těstovinový salát s tuňákem, pečivo

Pondělí

12. 1. 2009
Polévka: Rybí se surimi
Hlavní chod:
1. Pečené kuřecí stehno, rýže
2. Vepřová plec v mrkvi, brambor
3. Sojové maso na pórku s kečupem, špecle, sýr

Úterý

13. 1. 2009
Polévka: Bramborová (bez hub)
Hlavní chod:
1. Vepřová plec na kmíně, kolínka
2. Staročeská sekanina, brambor, zelí
3. Obilninová kaše sypaná čokoládou

Středa

14. 1. 2009
Polévka: Zeleninová s pohankou
Hlavní chod:
1. Zapečené těstoviny s vepřovým masem, červená řepa
2. Cikánský vepřový plátek, brambor (lečo, anglická slanina)
3. Květákový mozeček, brambor

Čtvrtek

15. 1. 2009
Polévka: Hráškový krém s fridátovými nudlemi
Hlavní chod:
1. Ládžo – dži, sýr, kys. okurka (rýže, maso, paprika, kari)
2. Zapečené rybí filé s Nivou, bramborová kaše
3. Americké brambory, bretaňská zelenina, dresing

Pátek

16. 1. 2009
Polévka: Drůbeží s těstovinami
Hlavní chod:
1. Segedinský guláš, houskový knedlík (zelí)
2. Fazolová kaše, kuřecí nudličky, chléb, čalamáda
3. Neapolské mrkvičky, barevné těstoviny, sýr (tomatová omáčka)

Pondělí

19. 1. 2009
Polévka: Čočková s mrkví
Hlavní chod:
1. Rajská omáčka, hovězí maso vařené, těstoviny
2. Játra na cibulce, brambor
3. Jogurtové knedlíky s ovocným pyré

Úterý

20. 1. 2009
Polévka: Krupicová s vejci
Hlavní chod:
1. Pekingské drůbeží maso, divoká rýže (okurky, žampiony, smetana)
2. Smažené rybí filé v sezamu, bramborová kaše
3. Zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem, červená řepa

Středa

21. 1. 2009
Polévka: Kapustová
Hlavní chod:
1. Hrachová kaše, dietní párek, chléb, okurka
2. Ražniči na plechu, brambor (kuřecí maso, játra, zelenina, slanina)
3. Křenová omáčka, vařené vejce, brambor

Čtvrtek

22. 1. 2009
Polévka: Dršťková
Hlavní chod:
1. Štěpánská hovězí pečeně, rýže (vejce)
2. Boloňské špagety s vepřovým masem, sýr (rajčata)
3. Žemlovka s tvarohem a jablky

Pátek

23. 1. 2009
Polévka: Hovězí s pažitkovým kápáním
Hlavní chod:
1. Hamburská vepřová pečeně, houskový knedlík (zel., smetana, okurek)
2. Sekaný biftek, brambor, hořčice
3. Kuskus rizoto se zeleninou, sýr, čalamáda

Pondělí

26. 1. 2009
Polévka: Krkonošská cibulačka
Hlavní chod:
1. Vepřová plec na hrášku, brambor
2. Masová koule v paprikové omáčce, těstoviny
3. Sojové maso bac-can, divoká rýže (zelí, kari)

Úterý

27. 1. 2009
Polévka: Zimní z luštěnin
Hlavní chod:
1. Krůtí maso v zelenině, kari rýže
2. Vepřová pečeně, dušený špenát, brambor
3. Nudle s mákem

Středa

28. 1. 2009
Polévka: Ruský boršč
Hlavní chod:
1. Špekové knedlíky, zelí, cibulka
2. Pečené rybí filé se sýrovou omáčkou, brambor
3. Zahradnické špagety se sojovým masem, sýr (zelenina)

Čtvrtek

29. 1. 2009
Polévka: Drožďová s vejci
Hlavní chod:
1. Koprová omáčka, hovězí maso vařené, houskový knedlík
2. Kovbojské fazole s klobásou, brambor (v tomatě)
3. Francouzské brambory s vejci a pórkem, červená řepa

Pátek

30.01.2009
Polévka: Hovězí s vaječnou jíškou
Hlavní chod:
1. Domácí sekaná pečeně, bramborová kaše

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se