Pondělí
Polévka: Zeleninový vývar s těstovinou
Hlavní chod: Vepřová kotleta pečená selská, houskový knedlík, zelný salát s kukuřicí a smetanový dresink
Černý čaj s citronem
Úterý
Polévka: Fazolová
Hlavní chod: Zahradnický mletý řízek (maso, zelenina), vařený brambor s máslem, mrkvový salát s ovocem
Ovocný sirup
Středa
Polévka: Krkonošská (kuřecí maso, žampiony)
Hlavní chod: Tvarohové buchty, ovoce
Vanilkové mléko
Čtvrtek
Polévka: Z jarní zeleniny se sýrovým kapáním
Hlavní chod: Pečené kuřecí stehno na másle, bramborová kaše
Mandarinkový kompot, sirup
Pátek
Polévka: Kulajda (mléčná polévka, kopr, vejce)
Hlavní chod: Hovězí po italsku, vařené těstoviny se sýrem, studený ovocný čaj, tvarohový Smajlík