Přeskočit na obsah

Týden zdravé výživy

Základní škola Zlín

Pondělí

10.10.2005
Polévka:Čočková

Hlavní chod: Zeleninové rizoto s kuřecím masem, sýr, okurkový salát se smetanovým drezinkem, multivitamín

Úterý

11.10.2005

Polévka: Vývar zeleninový s drož. knedlíčkama

Hlavní chod: Vepřový vrabec, české zelí hlávkové, bramborový knedlík, citronáda, jablko

Středa

12.10.2005

Polévka: Z čerstvých rajčat s kapáním z ovesných vloček

Hlavní chod: Telecí kýta na hrášku, vařený brambor, kompot z čerstvého ovoce, hanácká kyselka

Čtvrtek

13.10.2005

Polévka: Kuřecí s masem a domácím drobením

Hlavní chod: Žemlovka s jablky a tvarohem, kakao, hroznové víno

Pátek

14.10.2005

Polévka: Brokolicová

Hlavní chod: Hovězí roštěnka přírodní, brambor. kaše, mrkvový salát s jablky a citrónem, čaj ovocný studený

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se