O akci
Srdečně vás zveme na další ročník gastro kurzu Nové trendy v moderním vaření 2024, který vám přinese praktické ukázky receptů a tipy do Vašeho provozu.
Pro tento ročník jsme vybrali 14 pokrmů, které školní jídelny trápí nejvíce, a tým profesionálních kuchařů vám ukáže, jak je správně a moderně připravit.
Těšit se můžete na bezmasé, sladké, zeleninové a luštěninové pokrmy, českou klasiku moderně, moučníky, saláty, skvělou atmosféru a spoustu dalšího.
A hlavně, konečně někdo uvaří pro vás a vy si můžete užít den plný zábavy a inspirace!
Tento ročník pro vás připravujeme opět po celé České republice.
Navštívíme celkem 15 měst, ve kterých připravíme 18 akcí!
Přijďte načerpat inspiraci, ochutnat skvělá jídla, získat tipy a triky do vašeho provozu a nahlédnout pod pokličku při přípravě všech menu, které budete mít i možnost ochutnat.
Součástí akce je osvědčení o absolvování a sešit, který bude obsahovat recepty všech připravovaných pokrmů.
Nové trendy v moderním vaření doprovází tradičně i školení Hygienického minima pro kuchařky a kuchaře, kde si společně během 90 min s odborníkem Mgr. Jiřím Plzákem projdete:
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Zásady osobní a provozní hygieny
- Nebezpečí potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Upozornění:
Hygienické minimum v Praze 3 se koná v Hotelu Olšanka – Táboritská 1000/23, 130 00 Praha 3-Žižkov
Zaujala vás tato akce? Chtěli byste se zúčastnit? Tak neváhejte a přihlaste se ještě dnes!
A jak vypadaly Nové trendy v moderním vaření minulý rok? Podívejte se sami, toto si určitě nechcete nechat ujít!