Přeskočit na obsah
NOVÉ TRENDY V MODERNÍM VAŘENÍ 2024
Doporučujeme

NOVÉ TRENDY V MODERNÍM VAŘENÍ 2024

NOVÉ TRENDY V MODERNÍM VAŘENÍ 2024

  • 95 % (77)

O akci

Srdečně vás zveme na další ročník gastro kurzu Nové trendy v moderním vaření 2024, který vám přinese praktické ukázky receptů a tipy do Vašeho provozu.

Pro tento ročník jsme vybrali 14 pokrmů, které školní jídelny trápí nejvíce, a tým profesionálních kuchařů vám ukáže, jak je správně a moderně připravit.

Těšit se můžete na bezmasé, sladké, zeleninové a luštěninové pokrmy, českou klasiku moderně, moučníky, saláty, skvělou atmosféru a spoustu dalšího.

A hlavně, konečně někdo uvaří pro vás a vy si můžete užít den plný zábavy a inspirace!

Tento ročník pro vás připravujeme opět po celé České republice.
Navštívíme celkem 15 měst, ve kterých připravíme 18 akcí!


Přijďte načerpat inspiraci, ochutnat skvělá jídla, získat tipy a triky do vašeho provozu a nahlédnout pod pokličku při přípravě všech menu, které budete mít i možnost ochutnat.

Součástí akce je osvědčení o absolvování a sešit, který bude obsahovat recepty všech připravovaných pokrmů.

Nové trendy v moderním vaření doprovází tradičně i školení Hygienického minima pro kuchařky a kuchaře, kde si společně během 90 min s odborníkem Mgr. Jiřím Plzákem projdete:

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Zásady osobní a provozní hygieny
  • Nebezpečí potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Upozornění:

Hygienické minimum v Praze 3 se koná v Hotelu Olšanka – Táboritská 1000/23, 130 00 Praha 3-Žižkov

Zaujala vás tato akce? Chtěli byste se zúčastnit? Tak neváhejte a přihlaste se ještě dnes!

A jak vypadaly Nové trendy v moderním vaření minulý rok? Podívejte se sami, toto si určitě nechcete nechat ujít!


Kurz je jednodenní. Hlavní část, Nové trendy 2024, se koná vždy od 9:20 do 13:20 (včetně přestávek a ochutnávek). Školení Hygienického minima proběhne dvakrát, a to vždy 7:30 – 9:00 a 9:40 – 11:10.
Akce je určena kuchařkám a kuchařům i vedoucím pracovníkům pracujícím ve školních jídelnách.
Kapacita školení je omezená, proto neváhejte s přihlášením.

 
Těšíme se na Vás.
Tým Jídelny.cz a partneři akce Bidfood Czech Republic, BONDUELLE spol. s r. o., Nektar Natura s.r.o. a RATIONAL AG.