Přeskočit na obsah

HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů


Certifikát
Studijní materiály

O kurzu

Víte, co se v souvislosti s HACCP musí a nemusí?
Umíte na svém provozu správně stanovit nebezpečí pro přípravu pokrmů?
Máte správně nastavené kritické body?
Víte, jak zacházet s potenciálně nebezpečnými pokrmy a potravinami?
Od zavedení HACCP v roce 2004 se mnoho věcí změnilo. Změny souvisí s teplotními limity, alergeny a hlavně s možností zjednodušení systému.
Seminář je určen všem, kteří chtějí mít systém HACCP v souladu s aktuálním stavem provozu.

Součástí kurzu: video, učební materiál, závěrečný test


Délka videa: 163 min

Kurzy jsou přístupné po dobu 14 dnů od přijetí účastnického poplatku.

Délka: 163 min

Osvědčení: Ano

Závěrečný test: Ano

Cena: 590 Kč

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Ukázka materiálů