Přeskočit na obsah
HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů

HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů

Lektor: Mgr. Jiří Plzák, Ing. Lucie Janotová, Ph.D.


Certifikát
Studijní materiály

O kurzu

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

Víte, co se v souvislosti s HACCP musí a nemusí?
Umíte na svém provozu správně stanovit nebezpečí pro přípravu pokrmů?
Máte správně nastavené kritické body?
Víte, jak zacházet s potenciálně nebezpečnými pokrmy a potravinami?
Od zavedení HACCP v roce 2004 se mnoho věcí změnilo. Změny souvisí s teplotními limity, alergeny a hlavně s možností zjednodušení systému.
Seminář je určen všem, kteří chtějí mít systém HACCP v souladu s aktuálním stavem provozu.

Délka videa: 163 min

A aby toho nebylo málo, máme pro vás teď ještě bonusovou část od druhého odborníka ZDARMA!

Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž

Lektor: Mgr. Jiří Plzák

Tušíte, jaké jsou nejčastější nedostatky v dokumentaci systému HACCP?

Zdá se vám zavedený systém HACCP vašeho provozu složitý nebo neaktuální?

Nevíte si rady, jak jej účelně zjednodušit tak, aby i přesto vyhovoval požadavkům legislativy?

Přednáška přináší vzory možného zjednodušení systému HACCP a náměty, jak na to.

Délka videa: 90 min


Součástí kurzu: video, učební materiál.
Kurzy jsou přístupné po dobu 14 dnů od přijetí účastnického poplatku.

Délka: 253 min

Osvědčení: Ano

Závěrečný test: Ne

Cena: 590 Kč

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Ukázka materiálů