O kurzu
Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Víte, co se v souvislosti s HACCP musí a nemusí?
Umíte na svém provozu správně stanovit nebezpečí pro přípravu pokrmů?
Máte správně nastavené kritické body?
Víte, jak zacházet s potenciálně nebezpečnými pokrmy a potravinami?
Od zavedení HACCP v roce 2004 se mnoho věcí změnilo. Změny souvisí s teplotními limity, alergeny a hlavně s možností zjednodušení systému.
Seminář je určen všem, kteří chtějí mít systém HACCP v souladu s aktuálním stavem provozu.
Délka videa: 163 min
Bonus:
A aby toho nebylo málo, máme pro vás teď ještě bonusovou část od druhého odborníka ZDARMA!
Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž
Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Tušíte, jaké jsou nejčastější nedostatky v dokumentaci systému HACCP?
Zdá se vám zavedený systém HACCP vašeho provozu složitý nebo neaktuální?
Nevíte si rady, jak jej účelně zjednodušit tak, aby i přesto vyhovoval požadavkům legislativy?
Přednáška přináší vzory možného zjednodušení systému HACCP a náměty, jak na to.
Délka videa: 90 min
Součástí kurzu: video, učební materiál.
Kurzy jsou přístupné po dobu 14 dnů od přijetí účastnického poplatku.
Délka: 253 min
Osvědčení: Ano
Závěrečný test: Ne
Cena: 590 Kč