Přeskočit na obsah
Hygienické minimum pro vedoucí pracovníky

Hygienické minimum pro vedoucí pracovníky


Hodnocení
100 % (1)
Certifikát
Studijní materiály

O kurzu

Kurz je zaměřen na získání znalostí, které jsou nutné pro vedoucí pracovníky stravovacích provozů.


Oživíte si povinnosti z příslušné legislativy a znalosti, které musí stravovací provoz dodržet. Podrobně seznamuje se základy osobní hygieny (zejména péče o ruce) a provozní hygieny (skladování potravin, čisticích prostředků a dalších předmětů, sanitace). Významná část školení je věnována tomu, jak se bránit onemocnění z potravin. Kurz seznamuje s příčinami vzniku zdravotních nebezpečí, s primární a sekundární kontaminací, s fyzikálními, chemickými a biologickými nebezpečími a se zásadami, jak těmto nebezpečím předcházet.


Součástí kurzu: video, studijní materiál

Délka videa: 110 min.

Kurzy jsou přístupné po dobu 20 dnů od přijetí účastnického poplatku.

Délka: 110 min

Osvědčení: Ano

Závěrečný test: Ne

Cena: 490 Kč

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Ukázka materiálů