O kurzu
Kurz je zaměřen na získání znalostí, které jsou nutné pro vedoucí pracovníky stravovacích provozů.
Oživíte si povinnosti z příslušné legislativy a znalosti, které musí stravovací provoz dodržet. Podrobně seznamuje se základy osobní hygieny (zejména péče o ruce) a provozní hygieny (skladování potravin, čisticích prostředků a dalších předmětů, sanitace). Významná část školení je věnována tomu, jak se bránit onemocnění z potravin. Kurz seznamuje s příčinami vzniku zdravotních nebezpečí, s primární a sekundární kontaminací, s fyzikálními, chemickými a biologickými nebezpečími a se zásadami, jak těmto nebezpečím předcházet.
Součástí kurzu: video, studijní materiál
Délka videa: 110 min.
Kurzy jsou přístupné po dobu 20 dnů od přijetí účastnického poplatku.
Délka: 110 min
Osvědčení: Ano
Závěrečný test: Ne
Cena: 490 Kč