O webináři
Srdečně vás zveme na nadcházející online školení.
Program se bude soustředit na mnoho témat ze světa školního stravování. Součástí školení budou i vystoupení plné inspirace, novinek a rozhovory s vedoucími pracovníky zajímavých školních jídelen.
Online školení proběhne 14. listopadu 2024 od 8:00h a těšit se můžete na:
- diskusi s Mgr. Alenou Strosserovou: Diety a spotřební koš ve školních jídelnách
- rozhovor s vedoucím Břetislavem Fialou: Čím se odlišuje školní jídelna ZŠ Jablonec nad Nisou?
- rozhovor s ředitelkou ZŠ Města Touškov a vedoucí jídelny: Jak může i školní jídelna v malém městě rozvíjet doplňkovou činnost?
- diskusi s Ing. Lucií Janotovou, Ph.D.: Jaké legislativní (hygienické) novinky se týkají stravovacích provozů školních jídelen
- inspirativní partnerské příspěvky.
Důležité informace o online školení:
Datum školení : 14. listopadu 2024
Začátek školení: 8:00 hod
Předpokládaný konec školení: 11:30 hod
Účast: zdarma
Každý účastník obdrží osvědčení o online školení
Po dobu 14 dnů budete mít k dispozici záznam
*Změna programu vyhrazena.
Přečtěte si více o tom, co jsme si pro vás připravili:
Diskuse s Mgr. Alenou Strosserovou: Diety a spotřební koš ve školních jídelnách
Jste nová ve školní jídelně a zvažujete zavedení dietního stravování? Nebo máte otázky ohledně správného plnění spotřebního koše? Připojte se k diskusi s Mgr. Alenou Strosserovou, zkušenou nutriční terapeutkou a odbornicí na školní stravování. Dozvíte se, jak zavádět dietní stravování podle platné metodiky a zároveň optimalizovat spotřební koš, s důrazem na aktuální výživové trendy
a potřeby dětí.
Čím se odlišuje školní jídelna ZŠ Jablonec nad Nisou? Rozhovor s vedoucím Břetislavem Fialou Majerem
Zajímá vás, jak fungují jiné školní jídelny a hledáte inspiraci pro tu svou? Školní jídelna při ZŠ Jablonec nad Nisou se v mnoha ohledech liší díky unikátním zkušenostem z podnikání, inovativnímu přístupu ke své práci, ve které vidí poslání, a odvaze nebát se nových věcí a technologií. Vedoucí jídelny Břetislav Fiala Majer nám v rozhovoru přiblíží, čím se jejich jídelna odlišuje od ostatních a jaké inovace plánují, které by mohly sloužit jako inspirace i pro další školní provozy.
Jak může i školní jídelna v malém městě rozvíjet doplňkovou činnost? Rozhovor s ředitelkou ZŠ Města Touškov a vedoucí jídelny
V mnoha školách platí, že pokud školní jídelna funguje bez problémů, vedení školy se o její provoz příliš nezajímá. To však není případ ZŠ Města Touškov, kde se do chodu jídelny aktivně zapojuje i ředitelka školy Mgr. et Bc. Dagmar Mezerová. Společně s vedoucí školní jídelny Štěpánkou Chmelíkovou nám v rozhovoru přiblíží, jak i menší školní jídelna na maloměstě dokáže rozvíjet úspěšnou doplňkovou činnost, která tvoří téměř 35 % její produkce.
Diskuse s Ing. Lucií Janotovou, Ph.D. na téma jaké legislativní (hygienické) novinky se týkají stravovacích provozů školních jídelen
Hlavním tématem diskuse bude posouzení rizik vnitřních vodovodů z hlediska rizika přítomnosti olova v pitné vodě. Koho se tato povinnost týká, co obnáší a do kdy musí být výsledky nám přijde říci Ing. Lucie Janotová, Ph.D., odbornice na bezpečnost potravin.
V případě komplikací s přihlášením volejte na +420 720 962 105.
Termín: 14.11.2024
Čas: 8:00
Délka: 210 min
Osvědčení: Ano
Nutná účast pro osvědčení: 220 min
Závěrečný test: Ne
Záznam k dispozici do: neomezeně
Cena: 0 Kč