O webináři
Lektorka: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Zamrazování polotovarů v jídelně usnadní a urychlí proces přípravy pokrmů a zároveň sníží množství odpadu. Při užití v praxi často narážíme na řadu otázek:
- Co vše je možné zamrazit?
- Může se zmrazovat, když provoz nemá šoker (tj. bez použití šokeru)?
- Jak správně na výrobu zmrazených polotovarů?
- Existují nějaká pravidla pro zamrazování polotovarů z masa, zeleniny nebo pečiva?
- Jak zmrazené polotovary správně značit a stanovit dobu spotřeby?
- Co ohledně zamrazování musí být uvedeno v systému HACCP?
Na všechny výše uvedené i další Vaše otázky odpoví Ing. Lucie Janotová, Ph.D. v rámci webináře.
Navíc jako bonus získáte návod, jak zapracovat přípravu zmrazených polotovarů do systému HACCP.
Termín: 5.4.2024
Čas: 9:00
Délka: 120 min
Osvědčení: Ano
Nutná účast pro osvědčení: 110 min
Závěrečný test: Ne
Záznam k dispozici do: 12.4.2024
Cena: 990 Kč