Přeskočit na obsah
Zamrazování aneb výroba polotovarů

Zamrazování aneb výroba polotovarů

5. dubna 2024 | 9:00-11:00


Certifikát

O webináři

Lektorka: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

Zamrazování polotovarů v jídelně usnadní a urychlí proces přípravy pokrmů a zároveň sníží množství odpadu. Při užití v praxi často narážíme na řadu otázek:

  • Co vše je možné zamrazit?
  • Může se zmrazovat, když provoz nemá šoker (tj. bez použití šokeru)?
  • Jak správně na výrobu zmrazených polotovarů?
  • Existují nějaká pravidla pro zamrazování polotovarů z masa, zeleniny nebo pečiva?
  • Jak zmrazené polotovary správně značit a stanovit dobu spotřeby?
  • Co ohledně zamrazování musí být uvedeno v systému HACCP?

Na všechny výše uvedené i další Vaše otázky odpoví Ing. Lucie Janotová, Ph.D. v rámci webináře.

Navíc jako bonus získáte návod, jak zapracovat přípravu zmrazených polotovarů do systému HACCP.

Termín: 5.4.2024

Čas: 9:00

Délka: 120 min

Osvědčení: Ano

Nutná účast pro osvědčení: 110 min

Závěrečný test: Ne

Záznam k dispozici do: 12.4.2024

Cena: 990 Kč

Technické požadavky a často kladené dotazy.