O akci
Srdečně vás zveme na další ročník gastro kurzu Nové trendy v moderním vaření, který pro vás tradičně pořádáme během jarních prázdnin. Kurz přináší praktické ukázky receptů a tipy, které vám pomohou připravit pokrmy tak, aby byly pro děti nejen zdravé, ale především chutné a oblíbené.
Letos jsme pro vás připravili 15 pokrmů, které bývají ve školních jídelnách výzvou, hlavně pokud jde o bezmasá a rybí jídla.
Tým profesionálních kuchařů vám ukáže, jak tyto recepty moderně a efektivně připravit, aby si je děti rády dávaly, a tím se snižoval objem nevyužitých pokrmů.
Těšit se můžete na inspiraci nejen pro bezmasé a rybí pokrmy, ale i sladké pokrmy, zeleninová a luštěninová jídla, moderní verze české klasiky, moučníky a saláty. To vše v příjemné atmosféře plné inspirace a pohody.
A co je na tom nejlepší? Tentokrát někdo vaří pro vás! Uvolněte se, odpočiňte si a užijte si den plný nápadů a relaxace.
Přijďte načerpat inspiraci, ochutnat skvělá jídla, získat nové tipy a sledovat profesionální kuchaře přímo při práci.
Každý účastník si odnese osvědčení o absolvování a praktický sešit s recepty všech připravovaných pokrmů.
Jako vždy, i letos zavítáme do celé České republiky – navštívíme celkem 17 měst a uspořádáme 20 akcí.
A jak vypadá příprava na takovou akci? Podívejte se sami na video, které jsme pro vás připravili.
Nové trendy v moderním vaření doprovází tradičně i školení Hygienického minima pro kuchařky a kuchaře, kde si společně během 90 min s odborníkem Mgr. Jiřím Plzákem projdete:
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Zásady osobní a provozní hygieny
- Nebezpečí potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Upozornění:
Hygienické minimum v Praze 3 se koná v Hotelu Olšanka – Táboritská 1000/23, 130 00 Praha 3-Žižkov
Hygienické minimum v Děčíně se koná na adrese Komenského náměstí 622/3, Děčín
Zaujala vás tato akce? Chtěli byste se zúčastnit?
Tak neváhejte a přihlaste se ještě dnes!
A pokud nevíte jak taková akce vypadá, podívejte se na video z minulých let. Toto si určitě nechcete nechat ujít!
Kurz je jednodenní.
Hlavní část, Nové trendy 2024, se koná vždy od 9:20 do 13:20 (včetně přestávek a ochutnávek).
Školení Hygienického minima probíhá v čase 7:30 – 9:00.
Akce je určena kuchařkám a kuchařům i vedoucím pracovníkům pracujícím ve školních jídelnách. Kapacita školení je omezená, proto neváhejte s přihlášením.
Těšíme se na Vás.
Tým Jídelny.cz a partneři akce Bidfood Czech Republic, BONDUELLE spol. s r. o., Nektar Natura s.r.o. a RATIONAL AG.