Přeskočit na obsah
Jak na dietní stravování ve školních jídelnách podle aktuálně platné legislativy?

Jak na dietní stravování ve školních jídelnách podle aktuálně platné legislativy?


Certifikát
Studijní materiály

O kurzu

Lektor: Mgr. Jana Broulíková

Jak je to s přípravou diet v zařízeních školního stravování?

Chystáte se vařit dietní pokrmy? Bezlepkové, bezmléčné, diabetické nebo další? Znáte specifika nejčastějších druhů diet pro dětské strávníky? A jak je to s legislativou – víte, čím se řídit? Získejte znalosti pro správnou skladbu dietního menu a osvědčení o proškolení nutričním terapeutem!

Nutriční terapeutka vás seznámí s hlavními zásadami, technologickou úpravou surovin i správným výběrem potravin k přípravě pokrmů pro strávníky s konkrétními alergiemi či intolerancemi.

Po úspěšném složení testu získáte osvědčení o absolvování kurzu.

Délka: 120 min

Osvědčení: Ano

Závěrečný test: Ano

Cena: 0 Kč

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Ukázka materiálů