O webináři
Lektorka: Mgr. Jana Broulíková
Jak je to s přípravou diet v zařízeních školního stravování?
Chystáte se vařit dietní pokrmy? Bezlepkové, bezmléčné, diabetické nebo další? Znáte specifika nejčastějších druhů diet pro dětské strávníky? A jak je to s legislativou – víte, čím se řídit?
Nutriční terapeutka vás seznámí s hlavními zásadami, technologickou úpravou surovin i správným výběrem potravin k přípravě pokrmů pro strávníky s konkrétními alergiemi či intolerancemi.
Získejte znalosti pro správnou skladbu dietního menu!
Nezapomeňte proškolit personál a seznámit je s druhy a principy dietního stravování!
Lektorka se specializuje na nemocniční a školní stravování. Je připravena zodpovědět dotazy, které vám pomohou s přípravou diet ve školních jídelnách.
Termín: 23.8.2024
Čas: 9:00
Délka: 120 min
Osvědčení: Ano
Nutná účast pro osvědčení: 110 min
Závěrečný test: Ne
Záznam k dispozici do: 30.8.2024
Cena: 990 Kč