Přeskočit na obsah
Dietní stravování ve školních jídelnách

Dietní stravování ve školních jídelnách

23. srpna 2024 | 9:00-11:00


Certifikát

O webináři

Lektorka: Mgr. Jana Broulíková

Jak je to s přípravou diet v zařízeních školního stravování?

Chystáte se vařit dietní pokrmy? Bezlepkové, bezmléčné, diabetické nebo další? Znáte specifika nejčastějších druhů diet pro dětské strávníky? A jak je to s legislativou – víte, čím se řídit?

Nutriční terapeutka vás seznámí s hlavními zásadami, technologickou úpravou surovin i správným výběrem potravin k přípravě pokrmů pro strávníky s konkrétními alergiemi či intolerancemi.

Získejte znalosti pro správnou skladbu dietního menu!

Nezapomeňte proškolit personál a seznámit je s druhy a principy dietního stravování!

Lektorka se specializuje na nemocniční a školní stravování. Je připravena zodpovědět dotazy, které vám pomohou s přípravou diet ve školních jídelnách.

Termín: 23.8.2024

Čas: 9:00

Délka: 120 min

Osvědčení: Ano

Nutná účast pro osvědčení: 110 min

Závěrečný test: Ne

Záznam k dispozici do: 30.8.2024

Cena: 990 Kč

Technické požadavky a často kladené dotazy.