O kurzu
Kurz je určen pro kuchařky, kuchaře či pomocný personál. Žádná komplikovaná legislativa, pouze praktické znalosti a dovednosti. Shrnuje vše podstatné v oblasti osobní a provozní hygieny a co by tito pracovníci měli vědět a dodržovat – od příjmu až po výdej.
Kurz podrobně seznamuje se základy osobní hygieny (zejména péče o ruce) a provozní hygieny (skladování potravin, čisticích prostředků a dalších předmětů, sanitace). Dále také ukazuje možné příčiny vzniku zdravotních nebezpečí. Dozvíte se, kde hrozí rizika kontaminace a jak jim účinně předcházet.
Součástí kurzu: video, studijní materiál
Délka videa: 110 min.
Kurzy jsou přístupné po dobu 20 dnů od přijetí účastnického poplatku.
Délka: 110 min
Osvědčení: Ano
Závěrečný test: Ne
Cena: 490 Kč