Přeskočit na obsah
Hygienické minimum pro kuchařský a pomocný personál

Hygienické minimum pro kuchařský a pomocný personál


Hodnocení
80 % (2)
Certifikát
Studijní materiály

O kurzu

Kurz je určen pro kuchařky, kuchaře či pomocný personál. Žádná komplikovaná legislativa, pouze praktické znalosti a dovednosti. Shrnuje vše podstatné v oblasti osobní a provozní hygieny a co by tito pracovníci měli vědět a dodržovat – od příjmu až po výdej.

Kurz podrobně seznamuje se základy osobní hygieny (zejména péče o ruce) a provozní hygieny (skladování potravin, čisticích prostředků a dalších předmětů, sanitace). Dále také ukazuje možné příčiny vzniku zdravotních nebezpečí. Dozvíte se, kde hrozí rizika kontaminace a jak jim účinně předcházet.

Součástí kurzu: video, studijní materiál

Délka videa: 110 min.

Kurzy jsou přístupné po dobu 20 dnů od přijetí účastnického poplatku.

Délka: 110 min

Osvědčení: Ano

Závěrečný test: Ne

Cena: 490 Kč

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Ukázka materiálů