O webináři
Lektorka: Lucie Hadačová
Trápíte se se stanovením cen v doplňkové činnosti? To už nemusí být váš případ!
- Dokážete stanovit ceny doplňkové činnosti?
- Proč je nutné tvořit kalkulace?
- Jak často přepočítávat kalkulace?
- Víte, proč by cena měla obsahovat ziskovou přirážku?
- Co vše je potřeba započítat při tvorbě kalkulací?
- Víte, kde zjistit jednotlivé hodnoty ke správnému stanovení kalkulační jednice?
- Umíte stanovit režijní náklady na 1 porci i v případech, kdy vytváříte více rozdílných produktů (různé velikosti obědů, provoz bufetu, výroba polotovarů aj.)?
- Potřebujete mít jistotu, že kalkulujete správně?
Lektor zodpoví tyto i další otázky. Společně s Vámi projde jednotlivé typy kalkulací používané na školních jídelnách. Vše vysvětluje na reálných příkladech z praxe školních jídelen!
Termín: 6.6.2024
Čas: 9:00
Délka: 120 min
Osvědčení: Ano
Nutná účast pro osvědčení: 110 min
Závěrečný test: Ne
Záznam k dispozici do: 27.3.2024
Cena: 990 Kč