Přeskočit na obsah
Jak správně provést kalkulaci cen jídel

Jak správně provést kalkulaci cen jídel

6. června 2024 | 9:00-11:00


Hodnocení
93 % (8)
Certifikát

O webináři

Lektorka: Lucie Hadačová

Trápíte se se stanovením cen v doplňkové činnosti? To už nemusí být váš případ!

  • Dokážete stanovit ceny doplňkové činnosti?
  • Proč je nutné tvořit kalkulace?
  • Jak často přepočítávat kalkulace?
  • Víte, proč by cena měla obsahovat ziskovou přirážku?
  • Co vše je potřeba započítat při tvorbě kalkulací?
  • Víte, kde zjistit jednotlivé hodnoty ke správnému stanovení kalkulační jednice?
  • Umíte stanovit režijní náklady na 1 porci i v případech, kdy vytváříte více rozdílných produktů (různé velikosti obědů, provoz bufetu, výroba polotovarů aj.)?
  • Potřebujete mít jistotu, že kalkulujete správně?

Lektor zodpoví tyto i další otázky. Společně s Vámi projde jednotlivé typy kalkulací používané na školních jídelnách. Vše vysvětluje na reálných příkladech z praxe školních jídelen!

Termín: 6.6.2024

Čas: 9:00

Délka: 120 min

Osvědčení: Ano

Nutná účast pro osvědčení: 110 min

Závěrečný test: Ne

Záznam k dispozici do: 27.3.2024

Cena: 990 Kč

Technické požadavky a často kladené dotazy.