O webináři
Lektor: Ing. Pavel Ludvík
Nemáte jasno v tom, jaké předpisy musí školní jídelna dodržovat? Chcete získat jistotu, že plní vše tak, jak máte?
Víte, jaké platí právní předpisy? Znáte zásady financování školních jídelen?
Webinář se zaměří na tyto oblasti:
- formy a řízení školních jídelen – příspěvkové, církevní, soukromé; vztahy se zřizovatelem, zřizovací listina, vnitřní řád;
- strávníci – povinnosti a nárok na oběd, stravování jiných strávníků než žáků;
- stravování zaměstnanců;
- zaměstnanci – pracovní smlouvy, dohody, odměna, volna, překážky v práci, dovolené, pracovní doba a přestávka;
- financování školního stravování;
- ekonomika a hospodaření – sledování finanční bilance, výběr stravného a vymáhání dluhů, DPH;
- bezpečnost pokrmů (hygiena, HACCP) a bezpečnost práce;
- potraviny a jídelníčky – výběr potravin, spotřební koš, pravidla pro sestavování jídelníčků.
Připojte se k nám a získejte cenné poznatky, které vám pomohou lépe porozumět této problematice.
Mějte v předpisech a financování jasno. Vyplatí se to!
Termín: 24.9.2024
Čas: 8:30
Délka: 150 min
Osvědčení: Ano
Nutná účast pro osvědčení: 130 min
Závěrečný test: Ne
Záznam k dispozici do: 1.10.2024
Cena: 1 190 Kč