Přeskočit na obsah
Teorie kalkulace cen jídel a praktické postupy v prostředí ŠJ

Teorie kalkulace cen jídel a praktické postupy v prostředí ŠJ

Lektor: Lucie Hadačová


Certifikát
Studijní materiály

O kurzu

  • Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel?
  • Proč je důležité, aby byla správně spočítána?
  • Jak správně určit věcnou a mzdovou režii?
  • Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..)?
  • Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH?

Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.

Součástí kurzu: video, učební materiál a závěrečný test.


Délka videa: 76 minut

Kurzy jsou přístupné po dobu 30 dnů od přijetí účastnického poplatku.

Délka: 76 min

Osvědčení: Ano

Závěrečný test: Ne

Cena: 490 Kč

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Ukázka materiálů