Nenechte si ujít zajímavou podzimní akci, kterou pro vás připravila Asociace společného stravování, z.s. ve spolupráci s firmou VIS Plzeň. V listopadu proběhne již pátý z řady úspěšných seminářů Řízení školní jídelny, tentokrát na téma „Bezpečnost potravin – správná praxe ve stravovacích provozech„.
Tradiční jednodenní semináře proběhnou ve čtyřech velkých městech republiky a opět budou začínat zajímavou diskusí a řešením dotazů vás účastníků.
Vlastní semináře budou zaměřeny na dvě nosná témata, kterými jsou problematika falšování potravin a pokrmů a problematika řízení alergenů ve stravovacích provozech. I když o problematice alergenů toho zaznělo již mnoho, stále se můžete setkat s nejasnostmi a prohřešky při přípravě pokrmů.
Nenechte si ujít možnost odnést si tipy a konkrétní praktické příklady, na co si dát pozor, čemu věnovat pozornost. Pokud se chcete ujistit, zda postupujete v praxi správně, rozhodně navštivte seminář ASPOS.
Ing. Lucie Janotová, Ph.D., předsedkyně ASPOS
Diskuze