Přeskočit na obsah

Bezpečnost potravin – správná praxe ve stravovacích provozech

Tradiční podzimní vzdělávací akce pro vás na listopad připravila asociace ASPOS. Seznamte se se semináři Bezpečnost potravin – správná praxe ve stravovacích provozech.

Autor: Ing. Lucie Janotová PhD.

Nenechte si ujít zajímavou podzimní akci, kterou pro vás připravila Asociace společného stravování, z.s. ve spolupráci s firmou VIS Plzeň. V listopadu proběhne již pátý z řady úspěšných seminářů Řízení školní jídelny, tentokrát na téma „Bezpečnost potravin – správná praxe ve stravovacích provozech„.

Tradiční jednodenní semináře proběhnou ve čtyřech velkých městech republiky a opět budou začínat zajímavou diskusí a řešením dotazů vás účastníků.

Vlastní semináře budou zaměřeny na dvě nosná témata, kterými jsou problematika falšování potravin a pokrmů a problematika řízení alergenů ve stravovacích provozech. I když o problematice alergenů toho zaznělo již mnoho, stále se můžete setkat s nejasnostmi a prohřešky při přípravě pokrmů.

Nenechte si ujít možnost odnést si tipy a konkrétní praktické příklady, na co si dát pozor, čemu věnovat pozornost. Pokud se chcete ujistit, zda postupujete v praxi správně, rozhodně navštivte seminář ASPOS.

Ing. Lucie Janotová, Ph.D., předsedkyně ASPOS

Autor: Ing. Lucie Janotová PhD.

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se