Přeskočit na obsah

Další školení hygienického minima v Brně

Pro velký zájem byl ke školení Nové trendy v moderním vaření v Brně přidán kurz Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky. Máte zájem si zopakovat hygienické minimum? Seznamte s možnostmi, jak na to.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Součástí právě probíhajících školení Nové trendy v moderním vaření je i kurz Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky. Protože v Brně je 2. března 2016 tento kurz zcela obsazen a hlásí se další zájemci, organizátoři se rozhodli, že ve stejný den uspořádají kurz ještě jednou.

Organizační pokyny ke kurzu

Kurz Hygienické minimum proběhne ve středu 2. března 2016 v čase 9:00-10:45 v učebně Základní školy Novolíšeňská 2411/10, Brno.

Vstupné činí 560 Kč. Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!

Vzhledem k času kurzu se jeho účastníci nemohou zúčastnit školení Nové trendy v moderním vaření.

Obsah kurzu Hygienické minimum

  • Smysl hygieny a zásady bezpečné výroby pokrmů
  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaká pravidla je třeba dodržovat při přípravě pokrmů a při vstupu do výrobních prostor
  • Jaké potraviny jsou rizikové
  • Jak předcházet kontaminaci potravin
  • Pravidla sanitace a čeho se vyvarovat
  • Zásady ochrany provozu proti škůdcům

Lektor: Mgr. Jiří Plzák, držitel certifikátu Technik HACCP

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: 1234

    školení hyg. minima
    Trochu drahé školení, 560 Kč za necelé 2 hodiny. U nás školení od 9 – 12 hod. za 200 Kč, tudíž se ho účastní každoročně všechny pracovnice kuchyně. Přednášejí 3 pracovnice
    z HS.

    • Autor: Dora

      Dobry den chtela jsem se zeptat jestli jeste delate ten kurz hygienickeho minima a kde se kona.Moc dekuji Novakova