Součástí právě probíhajících školení Nové trendy v moderním vaření je i kurz Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky. Protože v Brně je 2. března 2016 tento kurz zcela obsazen a hlásí se další zájemci, organizátoři se rozhodli, že ve stejný den uspořádají kurz ještě jednou.
Organizační pokyny ke kurzu
Kurz Hygienické minimum proběhne ve středu 2. března 2016 v čase 9:00-10:45 v učebně Základní školy Novolíšeňská 2411/10, Brno.
Vstupné činí 560 Kč. Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!
Vzhledem k času kurzu se jeho účastníci nemohou zúčastnit školení Nové trendy v moderním vaření.
Obsah kurzu Hygienické minimum
- Smysl hygieny a zásady bezpečné výroby pokrmů
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Jaká pravidla je třeba dodržovat při přípravě pokrmů a při vstupu do výrobních prostor
- Jaké potraviny jsou rizikové
- Jak předcházet kontaminaci potravin
- Pravidla sanitace a čeho se vyvarovat
- Zásady ochrany provozu proti škůdcům
Lektor: Mgr. Jiří Plzák, držitel certifikátu Technik HACCP
Diskuze
Autor: 1234
školení hyg. minima
Trochu drahé školení, 560 Kč za necelé 2 hodiny. U nás školení od 9 – 12 hod. za 200 Kč, tudíž se ho účastní každoročně všechny pracovnice kuchyně. Přednášejí 3 pracovnice
z HS.
Autor: Dora
Dobry den chtela jsem se zeptat jestli jeste delate ten kurz hygienickeho minima a kde se kona.Moc dekuji Novakova