Přeskočit na obsah

Dodatečná školení hygienického minima v Brně, Znojmě, Plzni a Jihlavě

Z důvodu velkého zájmu o školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře, který je součástí kurzu Nové trendy v moderním vaření, bylo přidáno další školení v Brně, Znojmě, Plzni a Jihlavě. Využijte této mimořádné příležitosti!

Autor: Redakce Jídelny.cz

Součástí probíhajících kurzů Nové trendy v moderním vaření je i školení Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky. Protože v Brně, Znojmě, Plzni a Jihlavě jsou tato školení zcela obsazena a hlásí se další zájemci, organizátoři se rozhodli, že v obou městech uspořádají školení ještě jednou.

Organizační pokyny

Brno – středa a čtvrtek 19. a 20. února 2020 v čase 9:15 – 11:00 v učebně Základní školy Novolíšeňská 2411/10, Brno.

Znojmo – pátek 21. února 2020 v čase 9:15 – 11:00 v učebně Základní školy a Mateřské školy, Pražská 98, Znojmo.

Plzeň –  čtvrtek 5. března 2020 v čase 9:15 – 11:00 v učebně nad školní jídelnou, Baarova 31, Plzeň.

Jihlava – středa 11. března 2020 v čase 9:15 – 11:00 v klubovně nad školní jídelnou, Na Stoupách 3, Jihlava.

Vstupné činí 600 Kč.

Upozorňujeme, že vzhledem k času školení se jeho účastníci nemohou zúčastnit kurzu Nové trendy v moderním vaření.

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

Lektor: Jiří Plzák

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
  • Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.

Program

09:15 – 09:30Prezence na Hygienické minimum
09:30 – 11:00Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

Změna programu vyhrazena

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se