Součástí probíhajících kurzů Nové trendy v moderním vaření je i školení Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky. Protože v Brně, Znojmě, Plzni a Jihlavě jsou tato školení zcela obsazena a hlásí se další zájemci, organizátoři se rozhodli, že v obou městech uspořádají školení ještě jednou.
Organizační pokyny
Brno – středa a čtvrtek 19. a 20. února 2020 v čase 9:15 – 11:00 v učebně Základní školy Novolíšeňská 2411/10, Brno.
Znojmo – pátek 21. února 2020 v čase 9:15 – 11:00 v učebně Základní školy a Mateřské školy, Pražská 98, Znojmo.
Plzeň – čtvrtek 5. března 2020 v čase 9:15 – 11:00 v učebně nad školní jídelnou, Baarova 31, Plzeň.
Jihlava – středa 11. března 2020 v čase 9:15 – 11:00 v klubovně nad školní jídelnou, Na Stoupách 3, Jihlava.
Vstupné činí 600 Kč.
Upozorňujeme, že vzhledem k času školení se jeho účastníci nemohou zúčastnit kurzu Nové trendy v moderním vaření.
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
Lektor: Jiří Plzák
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
- Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.
Program
09:15 – 09:30 | Prezence na Hygienické minimum |
09:30 – 11:00 | Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře |
Změna programu vyhrazena
Diskuze