Součástí probíhajících školení Nové trendy v moderním vaření je i kurz Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky. Protože v Brně a v Liberci jsou tyto kurzy zcela obsazeny a hlásí se další zájemci, organizátoři se rozhodli, že v obou městech uspořádají kurz ještě jednou.
Organizační pokyny ke kurzu v Liberci
Kurz Hygienické minimum proběhne v úterý 21. února 2017 v čase 9:40–11:20 v učebně Střední odborné školy, Jablonecká 999, Liberec. Vstupné činí 560 Kč.
Organizační pokyny ke kurzu v Brně
Kurz Hygienické minimum proběhne ve středu 15. března 2017 a ve čtvrtek 16. března 2017 v čase 9:40–11:20 v učebně Základní školy Novolíšeňská 2411/10, Brno. Vstupné činí 560 Kč.
Přihlášky na školení
Na oba dodatečné kurzy se můžete přihlásit zde. Upozorňujeme, že vzhledem k času kurzu se jeho účastníci nemohou zúčastnit školení Nové trendy v moderním vaření.
Obsah kurzu Hygienické minimum
Lektor: Jiří Plzák
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
- Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.
Diskuze