Přeskočit na obsah

Dodatečná školení hygienického minima v Liberci a v Brně

Z důvodu velkého zájmu o kurz Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře, který je součástí školení Nové trendy v moderním vaření, byl kromě Brna přidán další kurz také v Liberci. Využijte této mimořádné příležitosti!

Autor: Redakce Jídelny.cz

Součástí probíhajících školení Nové trendy v moderním vaření je i kurz Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky. Protože v Brně a v Liberci jsou tyto kurzy zcela obsazeny a hlásí se další zájemci, organizátoři se rozhodli, že v obou městech uspořádají kurz ještě jednou.

Organizační pokyny ke kurzu v Liberci

Kurz Hygienické minimum proběhne v úterý 21. února 2017 v čase 9:40–11:20 v učebně Střední odborné školy, Jablonecká 999, Liberec. Vstupné činí 560 Kč.

Organizační pokyny ke kurzu v Brně

Kurz Hygienické minimum proběhne ve středu 15. března 2017 a ve čtvrtek 16. března 2017 v čase 9:40–11:20 v učebně Základní školy Novolíšeňská 2411/10, Brno. Vstupné činí 560 Kč.

Přihlášky na školení

Na oba dodatečné kurzy se můžete přihlásit zde. Upozorňujeme, že vzhledem k času kurzu se jeho účastníci nemohou zúčastnit školení Nové trendy v moderním vaření.

Obsah kurzu Hygienické minimum

Lektor: Jiří Plzák

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
  • Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se