Přeskočit na obsah
Záznam

Vydáno #12 pro školní jídelny

Lektor: Mgr. Jiří Plzák


Studijní materiály

O dílu Vydáno

Videozáznam z 27.09.2022

Účinkující: Ing. Lucie Janotová, Ph.D. a další

Začátek školního roku bývá hektický. Kromě přihlášek nových strávníků či případného přecenění stravného musíte do toho všeho ještě řešit dodržování nejrůznějších hygienických principů. Jak správně skladovat potraviny a co s načatým balením? Jak správně zanést hygienická nařízení do vnitřního řádu a jiných dokumentů jídelny? A co donášení stravy či surovin do ŠJ, jak to hygienicky správně podchytit?

Není proto divu, že hygiena a HACCP ve školních jídelnách je věčným a velmi vděčným tématem, o které si neustále píšete. Vyslyšeli jsme vaše přání a v nejnovějším díle našeho pořadu Vydáno pro školní jídelny můžete se těšit na diskuzi s Ing. Lucií Janotovou, Ph.D. právě na tato témata. Pokud tedy máte k tématům dotazy, neváhejte je již nyní psát do chatu. Paní Janotová na ně bude v rámci diskuze postupně odpovídat.

V rámci programu dále vystoupí Jan Laub z VIS Plzeň a přiblíží zálohování dat s modulem Sejf jakožto rozšíření Chytré zálohy. Co tento modul umí? Jak funguje? Ve Vydáno se dozvíte, jak limitovat kybernetické hrozby i zajistit data třeba i při rozbití hardwaru a ztrátě ostré verze.

Nepřijdete ani o zajímavé informace od našich partnerů týkající se úspor energií, přípravy pomazánek a nápojového programu.

Délka pořadu: cca 100 min.

Osvědčení není součástí webináře!

Prosím, objednejte si vstup do webináře pomocí tlačítka Objednat webinář. Vstup Vám pak bude zpřístupněn bez jakéhokoliv poplatku.