O dílu Vydáno
Videozáznam ze 17.03.2022.
Účinkující: Bc. Anna Packová a další
Z předchozího, lednového vysílání jste si pochvalovali možnost dotazů k tématu hygiena a HACCP a psali jste si o další témata. Do březnového vysílání jsme proto zařadili další odbornou konzultaci, tentokrát na téma Spotřební koš a nutriční doporučení s Bc. Annou Packovou ze Státního zdravotního ústavu. Pokud máte k tématu dotazy, tak je můžete již nyní psát do chatu.
Dále se dozvíte, jak můžete získat až 85 % nákladů na rekonstrukci kuchyně díky dotacím. Své zkušenosti Vám předají profesionálové ze společnosti Rational. K tématu přispěje také Ing. Martin Jára z Regionální poradenské agentury.
Nejen tyto, ale možná i další zajímavé informace na Vás čekají v pořadu Vydáno #9 pro školní jídelny.
Délka pořadu: 75 min.
Osvědčení není součástí webináře!
Prosím, objednejte si vstup do webináře pomocí tlačítka Objednat webinář. Vstup Vám pak bude zpřístupněn bez jakéhokoliv poplatku.
Desátý díl vysíláme 21. dubna 2022 od 13:00 hod.
Délka: 90 min