Přeskočit na obsah

Gastronomické akce 2. pololetí 2003 – aktuálně

Přehled akcí, výstav, veletrhů, kurzů, konferencí a seminářů na 2. pololetí 2003.

Autor: Pavel Ludvík

Přehled akcí aktualizován ke dni 27.09.2003

Zavádění HACCP v provozech společného stravování
4.-5.9.2003, Praha, VŠCHT. Odborný seminář. Tel. 224 353 002

Novinky v potravinářské legislativě
9.9.2003, Praha, VŠCHT. Odborný seminář. Tel. 224 353 024

Potravinářský a nápojový salón
12.-14.9.2003, Louny, výstaviště. Prodejní a kontraktační výstava potravin a nápojů.
www.expoinfo.cz, www.veletrhyavystavy.cz

Bezpečnost potravin
13.9.2003, Praha, VŠCHT. Odborný seminář. Tel. 224 353218

Vitamíny 2003
15.-17.9.2003, Pardubice, univerzita.

Výživa v primární prevenci
16.-18.9.2003, Teplice. Odborná konference. Tel. 267 311 280

Vyřezávání melounů
18.9.2003, ISŠ a VOŠ Č. Budějovice. Odborný seminář. Tel. 388 319 346

Udržování systému HACCP
24.9.2003, Praha. Odborný seminář. Tel. 583 283 459

Nové trendy ve výživě
25.9.2003. Pedagogické centrum Příbram. Odborný seminář.

Extrémní výživové návyky a poruchy příjmu potravy
2.10.2003. Pedagogické centrum Kutná Hora. 9-13 hod. Odborný seminář.

Extrémní výživové návyky a poruchy příjmu potravy
2.10.2003. Pedagogické centrum Kolín. 14-17 hod. Odborný seminář.

Gastro Pardubice
9.-10.10.2003, Pardubice. Prodejní a kontraktační výstava v oblasti potravin a nápojů. http://www.pvv-ideon.cz/info.htm?u=gastro

Novinky ve výživě, netradiční potraviny
9.10.2003. Nový Bor, pí. Barkmannová. Odborný seminář, včetně ochutnávky.

Dietní výživa 2003
14.-15.10.2003, Pardubice, hotel Labe. Odborná konference. Tel. 267 311 280

Mýty a pověry ve výživě
16.10. 2003. 9,00-13,00 hod. Pedagogické centrum Hradec Králové. Odborný seminář.

Novinky ve výživě, netradiční potraviny
23.10. 2003. 12-16 hod. Pedagogické centrum Semily. Odborný seminář.

Horeca 2003
29.10.-31.10.2003, Praha, Veletržní palác. Veletrh hotelnictví a gastronomie, odborná konference. www.akc.cz, www.expoinfo.cz

Mýty a pověry ve výživě
30.10. 2003. 13-17 hod. Pedagogické centrum Karlovy Vary. Odborný seminář.

Madi
4.-6.11.2003, Praha, PVA Letňany. Mezinárodní veletrh cestovního ruchu a hotelnictví. www.expoinfo.cz

Gastro České Budějovice
7.-9.11.2003, České Budějovice, výstaviště a Dům kultury Metropol. Mezinárodní gastronomický festival, výstavy a prezentace. www.gastrofestival.cz

Jihočeský kuchař
7.-9.11.2003, České Budějovice, výstaviště a Dům kultury Metropol. Tel. 388 319 346

Výživa a potraviny
11.-13.11.2003, Pardubice, hotel Labe. Odborná konference. Tel. 267 311 280

Udržování systému HACCP
12.11.2003, Brno. Odborný seminář. Tel. 583 283 459

Gastrofestival
13.-15.11.2003, Ostrava, výstaviště Černá louka. Výstava restauračních a potravinářských zařízení, gastronomická soutěž učňů. www.expoinfo.cz, www.cerna-louka.cz, www.souss.cz

Závodní stravování 2003
2.-3.12.2003, Pardubice, hotel Labe. Odborná konference. Tel. 267 311 280

Autor: Pavel Ludvík

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se