Jídelny.cz
Připravujeme novou dávku inspirací pro stravovací provozy. Nenechte si ujít Nové trendy v moderním vaření 2022, které vám nabídnou praktické ukázky 13 receptů a spoustu dobrých rad a tipů pro váš provoz.
Gastro tým vás nechá nahlédnout pod pokličku při přípravě degustačního menu. A nejenže uvidíte celý postup přípravy, ale budete mít možnost výsledek i ochutnat a hned ohodnotit. A navíc… domů si odnesete sešit se všemi recepty z degustačního menu.
Akce proběhnou během jarních prázdnin 2022. Budou jednodenní, vždy od 9:20 do 13:30 hod (včetně degustace a přestávek). Přihlášky zveřejníme v lednu 2022.
Chcete dostat pozvánku na tuto akci? Zadejte váš e-mail v zápatí tohoto článku. Pozvánku a odkaz na přihlášky vám pošleme na e-mail jako prvním.
A nezapomeňte, součástí akcí budou i školení Hygienické minimum, která budou speciálně zaměřena na zvládnutí úskalí, s nimiž se denně střetávají kuchařky a kuchaři.
Jitka Fejtková Procházková – Jídelny.cz
Jídelny.cz
Diskuze