Přeskočit na obsah

Jak na Nové trendy v moderním vaření 2022

Chcete načerpat inspiraci a ochutnat exkluzivní jídla? Nenechte si ujít další ročník Nových trendů v moderním vaření. Akce je určena pro vedoucí pracovníky a hlavní kuchaře nejen školního stravování. Součástí akcí budou i školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře.

Autor: Jitka Fejtková Procházková
Jídelny.cz

Připravujeme novou dávku inspirací pro stravovací provozy. Nenechte si ujít Nové trendy v moderním vaření 2022, které vám nabídnou praktické ukázky 13 receptů a spoustu dobrých rad a tipů pro váš provoz.

Gastro tým vás nechá nahlédnout pod pokličku při přípravě degustačního menu. A nejenže uvidíte celý postup přípravy, ale budete mít možnost výsledek i ochutnat a hned ohodnotit. A navíc… domů si odnesete sešit se všemi recepty z degustačního menu.

Akce proběhnou během jarních prázdnin 2022. Budou jednodenní, vždy od 9:20 do 13:30 hod (včetně degustace a přestávek). Přihlášky zveřejníme v lednu 2022.

Chcete dostat pozvánku na tuto akci? Zadejte váš e-mail v zápatí tohoto článku. Pozvánku a odkaz na přihlášky vám pošleme na e-mail jako prvním.

A nezapomeňte, součástí akcí budou i školení Hygienické minimum, která budou speciálně zaměřena na zvládnutí úskalí, s nimiž se denně střetávají kuchařky a kuchaři.


Jitka Fejtková Procházková – Jídelny.cz

Autor: Jitka Fejtková Procházková
Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se