Přeskočit na obsah

Jak vidí Krajské konference vystavovatelé

Skončily podzimní Krajské konference. V průběhu roku jsme k nim přinášeli zprávy organizátorů, přednášky lektorů i názory účastnic. Dnes vám chceme seznámit s tím, jak viděli konference vystavovatelé. A to vše doplněno bohatým obrazovým materiálem, který snad více přiblíží atmosféru celé akce.

Autor: Alena Stará
je spolupracovnice redakce portálu Jídelny.cz

Pro mne je Krajská konference nejen pracovní záležitostí, je to i setkání spolupracovníků, partnerů a především přátel. Mohu s potěšením a jistotou říci, že mezi zákazníky mám spoustu dobrých přátel, na které se skutečně těším. Krajská konference v Brně je pro mne zvláště radostná, protože tady jsem na domácí půdě. Je to znát i na pohodě při vzájemných setkáních a jednáních.
Nejen prostředí hotelu AVANTI v Brně dodává lesk tomuto setkání pracovníků stravování. Je to především úroveň přednášených témat a kvalita nabídek vystavujících firem. Určitě je dobrým nápadem zajištění certifikovaného školení Hygienického minima, které je tolik žádané ze strany provozů. Přednášející ing. Lucie Janotová je člověk na správném místě, se spoustou znalostí a nadšením pro svou práci. Mluvila jasně, k věci a srozumitelně. Tak, jak to potřebujeme. Stejně jasně zaznívala z řad účastnic konference pochvalná slova na ni.
Z velkého množství vystavovatelů vyčníval svým netradičním vystoupením pan Miloš Kopal. Ve veselém zahradnickém odění coby pan Kopal sdělil, že jak kopal, ztratila se mu motyčka. Z košíčku rozdával produkty své firmy, i to je nápad na osvěžení formy prezentace.
Úžasné byly bramborové knedlíčky s jogurtovou omáčkou a brusinkami od Drahušky Bečvářové. Stále se dají jídla zlepšovat a vymýšlet nová. Ejhle, zase šance k vylepšení hodnot Spotřebního koše.
Z Krajské konference v Brně jsme si odnesli nejen dobré nápady, ale i poučení a dobrý pocit.
Tvrdím, že kolem jídla, zvláště ve školních jídelnách, jsou jen dobří a laskaví lidé. Jinak by tuhle práci nemohli dělat.

Že nám bylo svátečně i ve všední pošmourný den, doložím:

… o přestávce u vystavovatelů…

…růže mezi trním…

…fakt dobrý, to musíme ve Vyškově vyzkoušet…

…dnes se nevaří jen v jídelnách, ale možná i v hlavinkách…

…přátelské i pracovní klábosení…

…pěkný počet…pěkné setkání…

…stará známá…

Alena Stará je spolupracovnice redakce portálu Jídelny.cz

Autor: Alena Stará
je spolupracovnice redakce portálu Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: Karešová Radmila

    jJen poznámka
    Určitě nešlo o bramborové knedlíčky, ale
    o jogurtové. Radka

    • Autor: Alena Stará

      Re: jJen poznámka
      Skutečně, paní Karešová. Vím, co píšu, jsem i vyučená kuchařka. Věřte, nevěřte. Bramborové těsto. Jogurtová omáčka. Chutnala jste? Vynikající.

      • Autor: Jitka

        Re: jJen poznámka
        Upřesˇnuji název podle Vitany: Jogurtové knedlíky
        (viz materiály, které jsme si mohly z konference odnést – Sladké pokušení Vitana) – výrobek byl představován pod tímto názvem Jogurtové knedlíky, byť jsou připraqveny ze sladkého bramborového těsta (samozřejmě asi s příměsí jogurtu).
        Je to ale jedno, jak se jmenují, chutnaly výborně!