Hygiena, sanitace a boj proti škůdcům – to jsou nosná témata zajímavé jarní akce, kterou pro vás připravila Asociace společného stravování ve spolupráci s firmou VIS Plzeň. V květnu proběhne již osmý z řady úspěšných seminářů Řízení školní jídelny, tentokrát hned na tři příbuzná témata:
- Účinná sanitace při výrobě pokrmů
- Škůdci v jídelně – jak se bránit a jak proti nim bojovat
- Hygienická nebezpečí při výrobě pokrmů
Tradiční jednodenní semináře proběhnou ve čtyřech velkých městech. Účastníci si mohou přinést vlastní dotazy a témata, na které se lektoři přímo na semináři pokusí společně s účastníky nalézt odpovědi.
Organizační pokyny
Pokud Vás uvedená témata zajímají, rozhodně tyto semináře ASPOS navštivte.
Členové ASPOS mají jako vždy seminář za výhodnější cenu 960 korun, ostatní za cenu 1.460 Kč (cena zahrnuje oběd).
Místa a termíny konání (seminář začíná v 8:15 a končí cca v 14:30 hodin):
10.5.2017 – Praha, První soukromá hotelová škola, spol. s r.o., Svídnická 506
11.5.2017 – Plzeň, Školicí centrum VIS Plzeň, Farského 14
16.5.2017 – Ostrava, ZŠ Ostrava – Dubina, Fr. Formana 268/45
17.5.2017 – Brno, SŠ polytechnická, Jílová 36g
Diskuze