Dva týdny putování po krajských městech s podzimními konferencemi hromadného stravování jsou již za námi. A byly to opravdu vydařené akce, což dokazují i milé vzkazy od vás účastníků.
- „Děkuji za Vaše přednášky, právě pracuji na aktualizaci HACCP, moc mi Vaše přednáška pomohla.“
- „Děláte to dobře, vaše prezentace byla vtipná a mluvila nám z duše.“
- „Děkuji, je důležité být o krok předem a přínostné pro mě byly mimo jiné i postřehy z kontrol.“
- „Je to fajn poznat jiné vedoucí školních jídelen a předat si informace jak co dělat, nebo nedělat.
Realizační tým chválím a zdravím. :)“ - „Krásně vysvětlené pracovně-právní vztahy. Díky !“
- „Děkuji za rady a za skvělé objasnění legislativy, která nás provází každý den!“
- „Daří se Vám vybírat perfektní lektory, skvělá organizace. Pokaždé odjedeme s nějakými novými informacemi.“
Nejste stále rozhodnutí, zda se konferencí zúčastníte? Po týdenní pauze pokračujeme v listopadu v našich akcích se stejným elánem. Poslední volná místa ještě jsou. Tak neváhejte a co nejrychleji se přihlaste. Rádi vás uvidíme.
Program doprovodného školení (placené školení):
08:00 – 09:30 | Hygienické minimum |
Program konference:
09:00 – 09:40 | Prezence účastníků |
09:40 – 09:50 | Zahájení konference – Jídelny.cz |
09:50 – 10:20 | Jak zjednodušit život školní jídelně v oblasti hygieny |
10:20 – 10:35 | Informačně propagační vystoupení |
10:35 – 11:05 | Některé opomíjené legislativní požadavky |
11:05 – 11:20 | Informačně propagační vystoupení |
11:20 – 12:00 | Přestávka – občerstvení s informací hostitelů |
12:00 – 13:00 | Zaměstnavatel, zaměstnanec a zákoník práce |
Program doprovodného školení (placené školení):
13:10 – 13:55 | Vnitřní řád školní jídelny |
Změna programu vyhrazena.
Počet účastníků placeného školení je omezen, proto si, prosím, místo rezervujte včas.
Lektoři:
- Ing. Lucie Janotová, Ph.D. – Jídelny.cz, s.r.o.
- Mgr. Pavel Zeman – Seminář-MS
Hygienické minimum
Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D. – Jídelny.cz, s.r.o.
Chcete pro své strávníky připravovat zdravotně nezávadné pokrmy tak, aby nedošlo k jejich újmě? Pak je nezbytné, abyste vždy a za všech okolností dodržovali všechny zásady hygieny. Cílem školení je shrnout podstatné znalosti hygieny s důrazem na každodenní praxi a připomenout či doplnit, co vše by pracovníci jídelny měli vědět a dodržovat.
Počet účastníků školení je omezen, max. počet je 30 účastníků (placené školení).
Jak zjednodušit život školní jídelně v oblasti hygieny
Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D. – Jídelny.cz, s.r.o.
Ve školních jídelnách mohou být nastaveny zbytečně složité postupy, které se v důsledku stejně nedodržují. Přednáška je zaměřena na zjednodušení hygienických postupů při stálém zachování správné praxe a přípravy bezpečných pokrmů.
Některé opomíjené legislativní požadavky
Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D. – Jídelny.cz, s.r.o.
Ve stravovacích provozech se mnohdy setkáváme se zbytečně složitými postupy správné výrobní praxe. Díky této situaci je personál školní jídelny zbytečně přetížen a dochází k neúmyslným pochybením či úmyslnému nedodržování. Projdeme si nečastější případy, kde je možné navrhnout zjednodušení, pří stálém zachování kvality a bezpečnosti výroby potraviny.
Zaměstnavatel, zaměstnanec a zákoník práce
Lektor: Mgr. Pavel Zeman – Seminář-MS
V přednášce se zaměříme na informace z oblasti pracovního práva potřebné k efektivnímu vedení zaměstnanců školní jídelny: kdo je zaměstnanec a jaké má povinnosti, vznik pracovního poměru na dobu určitou a neurčitou a jeho ukončení, dohody konané mimo pracovní poměr, pracovní smlouva, její obsah a její změny, zdravotní způsobilost zaměstnance, význam-minimální a zaručené mzdy při odměňování zaměstnanců, cestovní náhrady, překážky v práci a dovolená. Přijďte si vyslechnout komentář ke všem podstatným částem Zákoníku práce.
Vnitřní řád školní jídelny
Lektor: Mgr. Pavel Zeman – Seminář-MS
Chcete mít jistotu, že váš vnitřní řád obsahuje vše, co má? Vysvětlíme vám přehledně a srozumitelně:
- proč musí jídelna mít svůj vnitřní řád
- jaké jsou zásady jeho tvorby
- jak s ním seznámit strávníky, informovat je o jeho obsahu a zveřejnění
- které právní předpisy upravují vnitřní řád
- jaká je doporučená struktura vnitřního řádu a příklady
Součástí přednášky jsou i praktické příklady, ukazující, co vše mají jídelny zařazeno ve svých vnitřních řádech.
Počet účastníků školení je omezen, max. počet je 30 účastníků (placené školení).
Účastnický poplatek:
Krajská konference hromadného stravování | bezplatná účast |
Hygienické minimum | 750 Kč/os |
Vnitřní řád školní jídelny | 500 Kč/os |
Při platbě převodem se vstupné snižuje o 100 Kč!
Podrobnosti – rezervace:
- Na konferenci i školení je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz. Účastníci, kteří se včas elektronicky přihlásí na bezplatnou část, obdrží studijní materiály.
- Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700327409/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Do příkazu uveďte příjmení účastníka (pro identifikaci platby). Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
- Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
- Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením semináře. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
- Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.
- V případě dotazů jsme Vám k dispozici od 8:00 do 11:30 hod. na 734 311 222 nebo na info@jidelny.cz.
Kde a kdy se s námi můžete setkat:
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
---|---|---|---|
04.11.2019 | Hradec Králové | Kongresové centrum ALDIS, Eliščino nábřeží 375 | mapa |
05.11.2019 | Liberec | Kulturní centrum VRATISLAVICE 101010, Nad Školou 1675 | mapa |
06.11.2019 | Ústí nad Labem | Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem, Špitálské náměstí 3517 | mapa |
12.11.2019 | Praha 9 | Wellness Hotel STEP****, Malletova 1141 | mapa |
13.11.2019 | Jihlava | DKO s.r.o., Tolstého 2 | mapa |
14.11.2019 | Ostrava-Hrabůvka | Kulturní zařízení Ostrava-Jih, Dr. Martínka 1439/4 | mapa |
Přijďte, těšíme se na Vás!
Tým Jídelny.cz
Diskuze