Přeskočit na obsah

Krajské konference jsou v plném proudu

Krajské konference po týdenní pauze v listopadu opět pokračují. Stále se rozhodujete, zda se akce zúčastníte? Neváhejte a přihlaste se co nejdříve, poslední volná místa ještě jsou. Těšíme se na Vás.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Dva týdny putování po krajských městech s podzimními konferencemi hromadného stravování jsou již za námi. A byly to opravdu vydařené akce, což dokazují i milé vzkazy od vás účastníků.

  • „Děkuji za Vaše přednášky, právě pracuji na aktualizaci HACCP, moc mi Vaše přednáška pomohla.“
  • „Děláte to dobře, vaše prezentace byla vtipná a mluvila nám z duše.“
  • Děkuji, je důležité být o krok předem a přínostné pro mě byly mimo jiné i postřehy z kontrol.“
  • „Je to fajn poznat jiné vedoucí školních jídelen a předat si informace jak co dělat, nebo nedělat.
    Realizační tým chválím a zdravím. :)“
  • „Krásně vysvětlené pracovně-právní vztahy. Díky !“
  • Děkuji za rady a za skvělé objasnění legislativy, která nás provází každý den!“
  • „Daří se Vám vybírat perfektní lektory, skvělá organizace. Pokaždé odjedeme s nějakými novými informacemi.“

Nejste stále rozhodnutí, zda se konferencí zúčastníte? Po týdenní pauze pokračujeme v listopadu v našich akcích se stejným elánem. Poslední volná místa ještě jsou. Tak neváhejte a co nejrychleji se přihlaste. Rádi vás uvidíme.

Program doprovodného školení (placené školení):

08:00 – 09:30             Hygienické minimum

 Program konference:

09:00 – 09:40Prezence účastníků
09:40 – 09:50Zahájení konference – Jídelny.cz
09:50 – 10:20Jak zjednodušit život školní jídelně v oblasti hygieny
10:20 – 10:35Informačně propagační vystoupení
10:35 – 11:05Některé opomíjené legislativní požadavky
11:05 – 11:20Informačně propagační vystoupení
11:20 – 12:00Přestávka – občerstvení s informací hostitelů
12:00 – 13:00Zaměstnavatel, zaměstnanec a zákoník práce

Program doprovodného školení (placené školení):

13:10 – 13:55             Vnitřní řád školní jídelny

Změna programu vyhrazena.

Počet účastníků placeného školení je omezen, proto si, prosím, místo rezervujte včas.

Lektoři:

  • Ing. Lucie Janotová, Ph.D. – Jídelny.cz, s.r.o.
  • Mgr. Pavel Zeman – Seminář-MS

Hygienické minimum

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D. – Jídelny.cz, s.r.o.

Chcete pro své strávníky připravovat zdravotně nezávadné pokrmy tak, aby nedošlo k jejich újmě? Pak je nezbytné, abyste vždy a za všech okolností dodržovali všechny zásady hygieny. Cílem školení je shrnout podstatné znalosti hygieny s důrazem na každodenní praxi a připomenout či doplnit, co vše by pracovníci jídelny měli vědět a dodržovat.

Počet účastníků školení je omezen, max. počet je 30 účastníků (placené školení).

Jak zjednodušit život školní jídelně v oblasti hygieny

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D. – Jídelny.cz, s.r.o.

Ve školních jídelnách mohou být nastaveny zbytečně složité postupy, které se v důsledku stejně nedodržují. Přednáška je zaměřena na zjednodušení hygienických postupů při stálém zachování správné praxe a přípravy bezpečných pokrmů.

Některé opomíjené legislativní požadavky

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D. – Jídelny.cz, s.r.o.

Ve stravovacích provozech se mnohdy setkáváme se zbytečně složitými postupy správné výrobní praxe. Díky této situaci je personál školní jídelny zbytečně přetížen a dochází k neúmyslným pochybením či úmyslnému nedodržování. Projdeme si nečastější případy, kde je možné navrhnout zjednodušení, pří stálém zachování kvality a bezpečnosti výroby potraviny.

Zaměstnavatel, zaměstnanec a zákoník práce

Lektor: Mgr. Pavel Zeman – Seminář-MS

V přednášce se zaměříme na informace z oblasti pracovního práva potřebné k efektivnímu vedení zaměstnanců školní jídelny: kdo je zaměstnanec a jaké má povinnosti, vznik pracovního poměru na dobu určitou a neurčitou a jeho ukončení, dohody konané mimo pracovní poměr, pracovní smlouva, její obsah a její změny, zdravotní způsobilost zaměstnance, význam-minimální a zaručené mzdy při odměňování zaměstnanců, cestovní náhrady, překážky v práci a dovolená. Přijďte si vyslechnout komentář ke všem podstatným částem Zákoníku práce.

Vnitřní řád školní jídelny

Lektor: Mgr. Pavel Zeman – Seminář-MS

Chcete mít jistotu, že váš vnitřní řád obsahuje vše, co má? Vysvětlíme vám přehledně a srozumitelně:

  • proč musí jídelna mít svůj vnitřní řád
  • jaké jsou zásady jeho tvorby
  • jak s ním seznámit strávníky, informovat je o jeho obsahu a zveřejnění
  • které právní předpisy upravují vnitřní řád
  • jaká je doporučená struktura vnitřního řádu a příklady

Součástí přednášky jsou i praktické příklady, ukazující, co vše mají jídelny zařazeno ve svých vnitřních řádech.

Počet účastníků školení je omezen, max. počet je 30 účastníků (placené školení).

Účastnický poplatek: 

Krajská konference hromadného stravování                    bezplatná účast
Hygienické minimum750 Kč/os
Vnitřní řád školní jídelny500 Kč/os

Při platbě převodem se vstupné snižuje o 100 Kč!

Podrobnosti – rezervace:

  1. Na konferenci i školení je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz. Účastníci, kteří se včas elektronicky přihlásí na bezplatnou část, obdrží studijní materiály.
  2. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700327409/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Do příkazu uveďte příjmení účastníka (pro identifikaci platby). Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
  3. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
  4. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením semináře. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
  5. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.
  6. V případě dotazů jsme Vám k dispozici od 8:00 do 11:30 hod. na 734 311 222 nebo na info@jidelny.cz.

Kde a kdy se s námi můžete setkat:

DatumMěstoAdresa konáníMapa
04.11.2019Hradec KrálovéKongresové centrum ALDIS, Eliščino nábřeží 375mapa
05.11.2019LiberecKulturní centrum VRATISLAVICE 101010, Nad Školou 1675mapa
06.11.2019Ústí nad LabemClarion Congress Hotel Ústí nad Labem, Špitálské náměstí 3517mapa
12.11.2019Praha 9Wellness Hotel STEP****, Malletova 1141mapa
13.11.2019JihlavaDKO s.r.o., Tolstého 2mapa
14.11.2019Ostrava-HrabůvkaKulturní zařízení Ostrava-Jih, Dr. Martínka 1439/4mapa

Přijďte, těšíme se na Vás!

Tým Jídelny.cz

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se