
Období jarních prázdnin se chýlí ke konci a s ním i naše každoroční školící tour Nové trendy v moderním vaření. Během ní jsme navštívili téměř 20 měst po celé České republice a představili vám bezmála 15 pokrmů, které se mohou stát součástí běžných jídelníčků.
Kromě toho, že jste mohli sledovat kuchařské postupy od prvního zakrojení až po vytažení hotového pokrmu z konvektomatu, jsme vám také představili všechny používané suroviny, ukázali jejich využití a samozřejmě nechali ochutnat z nich připravené pokrmy. Každý účastník si našel to své a odcházel s jinou inspirací.
Letos bychom vám rádi nabídli pohled hlavního moderátora akce Pavla Melicha, který nám například prozradí, jak se vybírají pokrmy na tato školení a které z nich vzbudily nejsilnější emoce.
Pusťte si náš rozhovor a napište nám, zda jste se letošních akcí zúčastnili a co určitě budete chtít vyzkoušet ve svých jídelnách. A pro ty, kteří letošní školení nestihli, máme na závěr malý bonus – recept na naše oblíbené rybí hamburgery!
Děkujeme všem, kteří se na školení podíleli, kteří nás inspirovali, pomáhali nám a samozřejmě vám všem, kteří jste přišli. Budeme se na vás těšit na některé naší další akci.
Velké díky patří také našim partnerům, kteří dělají Nové trendy tím, čím jsou!
Diskuze
Autor: Milada Prokopová
Dobrý den, rybí burgr byl za mě luxus. Vzala jsem si jen půlku, ehm, pak druhou…. pak jsem se rozhlédla, jestli mě někdo nepozoruje a vzala jsem si rovnou celý 🙂 Tak moc mi chutnal, že mi nezbylo už moc místa na další dobroty. Moc děkuji, byli jste vtipní, šikovní a inspirativní. Mili
Autor: Pavlína Polohová
Dobrý den,
recepty skvělé, z každé této akce zařazujeme nové recepty do jídelníčku – díky za to že to děláte a jak to děláte. Díky za inspirace a zkušenosti – ať se daří a jen tak dál Pavlína
Autor: Marie Kobourková
Burgr z lososa jsme začali dělat už před 7.lety Děti to vyhazovaly skoro všechny a vyhazují stále. Je to moc dobré.